Vladimir

Bor

Član od: 07.03.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dobio telefon, skinuo ekran, donji deo kucista gde se nalaze antene se razdvojilo par mm vrv od nekog velikog pada ili slicno , obratio se preko sms-a da resimo . Kaze da kod njega to nije bilo i da se on ne bavi tim stvarima , tako ga je dobio i prosledio i da ga nije otvarao i slicno , reklamaciju nece da prihvati . Po meni za izbegavanje .
jak serviser hahahah..napomenuo sam u oglasu da ne znam stanje telefona i da ga prodajem za delove bez prava na reklamaciju..dobio je vizuelno odlican ajfon 8 za 5000 da bi me na kraju smarao preko vibera te baterija menjana te neki milimetri blabla..dobio tel kom ekran nije radio i salje mi slike telefona sa menjanim ekranom..najverovatnije on s**ao nesto..profesionalac:))..ni jednom nije pomenuo da ga vraca nego odma zalepio negativnu ocenu....meni kad stigne roba detaljno sve pregledam pa ako nije stanje kao u opisu onda reagujem... za 5000 ozb ljudima kvari prosek..nego nema veze..jedna negativna ko nijedna izbegavati ovakve za sitne a kamoli za ozbiljne poslove
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.