Vladislav Stanimirović

Beograd

Član od: 28.11.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Karoserija i limarija

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

momak je nekorektan za saradnju nije ispostovao dogovor oduzeo mi vreme oko komuniciranje cekanja na dogovoreno mesto i na kraju kaze da ima samo 15. e. a deo kostao 20. e. neverovatno sa njim nikakav dogovor netreba sklapati niti trgovati i moj savet sa takvima ne gubiti vreme.
Nikakav dogovor sa gospodinom nisam imao, OSIM da dodjem i da pogledam i da se DOGOVORIMO, namerno cu ovo naglasiti. Prodavac nije hteo da mi ostavi adresu, iako sam ga u par navrata zamolio tako da je sam kriv sto me cekao na stanici, iako sam hteo da dodjem lepo kod njega kuci. Zasto tako nije uradjeno, ostace tajna. Drugo, moje je pravo da zamolim da spusti cenu, sto sam i ucinio, ali sam hteo da prvo upoznam coveka, popricam jer je drugacije kad pricate sa nekim preko telefona, a drugacije kad se sretnete ''oci u oci'' sto kazu. Najvise vremena sam ovde izgubio ja, jer sam iz Malog Mokrog Luga u subotu dolazio cak u Borcu (izgubio sam 2 sata u jednom pravcu, u povratku nesto manje), tako da sam prodavac nije cenio to sto prema meni nije imao AMA BAS nikakve obaveze osim da se pojavi i da mi pokaze branik. Dakle niti da ga pakuje, a kamoli transportuje, iako zivimo na 2 kraja grada. Sto se ''gubljenje vremena na komunikaciju'' tice imali smo 3 telefonska razogovora svaki kraci od minut i po. Sto se samog branika tice (koji ne vredi 20e), bio je prljav, tako da se pravo stanje nikla nije moglo sa sigurnoscu utvrditi, a i ostali su otisci od prstiju umazanih mascu, sto se na kraju ne moze skinuti ni ispolirati (znam jer mi je i pradnji branik sa slicnim otiscima ali generalno u boljem stanju, a placen je 1500 dinara sa plastikama i pozicijama). Vrhunac svega je to sto nakon sto sam zamolio da spusti cenu, covek vrlo teatralno gurnuo branik u auto, okrenuo se, i ne pozdravivsi se rekao da su ''zemljaci zajebani za dogovor''. Na kraju, najvise vremena sam izgubio ja, i pored toga sto prema meni prodavac nije imao nikakve obaveze osim da mi pokaze branik, nije mogao da nadje maaaalo mesta da spusti cenu, iako sam bio spreman na sve kompromise. Da me ne shvate buduci kupci pogresno, protiv coveka nemam nista jer ga i ne znam, iako sam izvredjan u oceni bez svake potrebe, ali sve detalje oko kupovine ugovorite preko telefona.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.