Vladislav

Kruševac

Član od: 07.08.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Xbox | Delovi i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovor je bio da kupim 2 xbox 360 gamepada i adapter. Međutim kada sam primio paket bio je lagan i u njemu je bio samo jedan gamepad i ništa više. Prodavac tvrdi da je došlo do zamene paketa kod kurirske službe u šta čisto sumnjam. OPREZNO!
Nerazumem zasto si pozurio sa ocenom i ovakvim komentarom.Mislim da je to zbog neiskustva u kupovini i prodaji.Cim je doslo do takve sumnje i problema rekao sam kuriru da otvorite paket i pogledate (iako to nije dozvoljeno)a kada mi je rekao da je samo jedan kontroler unutra odmah sam rekao o cemu se radi.Jednostavno poslata su tog dana 2 paketa i zamenjene su adrese (desava se...to nije prvi put i zaista nije moja krivica) posle toga su me zvali i rekli da su preusmerili paket koji je bio za tebe a taj je osmah vracen.Pa zar mislis da bih dozvolio otvaranje paketa da sam hteo da te prevarim....pa jos i poslao 1 kontroler umesto cigle kako to neki rade????Lepo sam se izvinuo vise puta (iako stvarno nije bilo do mene) i rekao da ce paket koji je odmah preusmeren biti donet sutra,medjutim neznam cemu toliko nestrpljenje i sumnje.Ja se jos jednom izvinjavam na neprijatnostima.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.