Vlado

Kragujevac

Član od: 27.01.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > RAM memorije

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Nazalost, ali moram dati prvu negativnu ocenu clanu koji ima puno pozitivnih i verujem da je OK, alimemoriju sto je od mene narucio nije preuzeo. Ja mu predlozio da mi plati samo dostavne troskove sto sam ja u gubitku, sto nije nikakav iznos, cisto da oseti krivicu ali nije uradio. Ja se ne ljutim i nije mi nikakav problem ali ocenu je zasluzio.
Hteo sam da sklopim konfiguraciju, domaca firma za maticnu plocu mi je rekla da nema deo pa sam morao sve ostale delove otkazati "istog dana" (narucivao sam ih sve iz Madjarske), vratio bi mu dostavu ali nije mi stiglo sutra dan vec 4 dana posle lik je narucio od Madjarske pa poslao iako sam mu otkazao istog dana, zbog toga nisam platio dostavu kao sto vidite ni jedan mi nije dao negativnu od ostalih delova jer nije bilo potrebe svi su bili iz Subotice pa ne salju odma.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.