vlado

Beograd

Član od: 21.11.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Veoma neozbiljan covek. Otkljucao sam telefon na sve mreze, jer je to on trazio i dogovoreno je da on meni prvi posalje telefon, a zatim ja njemu, a zatim trazi da ja prvi to ucinim (ima tri puta manje pozitivnih ocena od mene), ali nije to glavni razlog. Puno lazi je bilo u njegovim porukama. Te nije bio kod kuce, te stalno je kod kuce, jer je operisan i ne izlazi, a na kraju kaze da mu je telefon ispao i da mu je zvucnik otisao, a u oglasu to nije izmenio. Nije pristao ni da nadoknadi polovinu troskova za otkljucavanje telefona. Negativna i upozorenje svima. Negativnu sam spreman da izbrisem (ne ja vec KP) ako ispostuje prvobitni dogovor.
Kao prvo kada smo se dogovorili da mi posaljes tel, a ja cim dobijem tvoj tel, da predam postaru moj. jer nmg da odem do poste zbog operacije pristao si i taj dan mi nisi poslao tel, razlog je bio jer ti se nisam javio. kao da mi saljes stvar vrednu 1000e pa me kontaktiras pre slanja. ako smo se vec dogovorili onda je to konacno. a tel sam skinuo sa oglasa nisam ga ni prodao jer nisam mogao da verujem da me neko danima davi za nekih smesnih 250 din. a ako mozes daj mi jos 3 negativne ocene iskreno me zabole k.... jer ja ne zivim od ovog sajta. iz principa ti necu uplatiti kr od 250 din a tel ako ti je toliko stalo poslacu ti dzabe jer si smorio sa ovom pricom.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.