Vlajko

Subotica

Član od: 04.12.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

tvrdio da je neispravna maticna ploca sto nije tacno ploca je radila potpuno sto moze da se vidi . da svetle donji tasteri morao sam da platim duplu postarinu zbog njegovog neznanja
Ubacio sam u njegovo kućište punu bateriju, priključio na ispravljač i ništa se nije dešavalo. Ubacio sam u ispravan ekran ploču i opet ništa. Kad sam mu reklamirao, rekao je da mu vratim ploču koju je cenio 700 din. Vratio sam mu ploču i on tvrdi da radi (iako mu ekran polipan). Imam svu prepisku. Žalim što sam uopšte kupovao kao ispravnu ploču za 700 din, a kao slučajno nije poslao bateriju. Nebitan lik kome sam dao pozitivnu ocenu.

Opis iz oglasa tačan:

Komunikacija protekla dobro:

Ispoštovan dogovor:

nevolim sto moram da ocenim lose coveka koga sam cekao 2 meseca da mi posalje pare za pojacalo! !! !! pristao sam da mi posalje zvucnike kao skuplje od mojih u prodaji i da tu razliku od pojacala pokrpi tako, ali kad su mi stigle kutije ja sam se uzasnuo na prvi pogled , srafovi od svih drajvera toliko odsrafljivani da nemogu da se zasrafe, jedan bas neradi kao drugi tise radi, visokotonac razlicit a i taj sam nije original! !! kad sam ga pozvao da mu to saopstim on je poceo da se pravda i napada da ja nemam blage veze sa uredjajima i da sam kao neiskusan! !nakraju sam mu opet preko svega presao da mu samo nedoplatim nista i da zavrsimo to on mi je rekao da mu odma posaljem kutije nazad i da nece vise da radi samnom! !! ! A moje pare za popravku njegovog kvara nisam ni danas dobio jos! !! !! !! ! ako mi napise losu ocenu to je samo iz ljubore i iz ciste osvete! !! !! moja iskrena preporuka IZBEGAVAJTE SARADNJU SA OVAKVIM ISKVARENIM PREPRODAVCIMA! !! !! !!
Hvala Gašo što si pokazao pravo lice. 1. Nepismen 2. Ne zna šta hoće ili ne zna šta zna ili ne zna šta nezna 3. Na ovakvog momka ne želim trošiti ni reči ni nerve. To što je napisao je samo poluistina i govori o njemu samom. Sve njegove primedbe pogledao je majstor i samo se nasmejao.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.