Vlajko

Beograd

Član od: 19.03.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek je lazov samo me zavlacio a graficku nije ni poslao, nemojte kupovati od njega neodgovorna i nepouzdana osoba.

Kompjuteri | Desktop > Hard diskovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ista situacija kao i sa korisnikom dane. sd. Uplatio sam mu pare unapred 10 dana me zaludjivao poslao je kao hard pa je pogresio adresu, pa ce da uplati pare nazad pa nema vremena, pa kaze uplatio a nista nije uplatio proverio sam. Nekorektno skroz, pare verovatno necu dobiti nazad tako da dajem negativnu ocenu! !!

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

nemma reic ccovek me je zavlacio dve nedelje kako ce poslati mmaticne ploce 4 kommada i jednu graficku ddr3 od 2 giga prodavao je ispravnu medjutim kad je trebao poslati rekao da nece da upali graficka ja mu rekao da je posalje i on kao oce medjutim na sva javljanja na mobilni kao poslao je vec nedelju dana stalno je salje a trebala mije kartica i maticne ploce moja negativna kao vrata i molim administratore da mu se dodeli negativna

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne preporucujem ovog clana, a razlog je sto sam poslao karticu 26.06.2015 a vratila se 13.07.2015 ako neko zeli da mu objasnim sta se desilo, nema potrebe desilo se isto sto i ovom clanu koji mu je vec dao negativnu, ne znam sta je tacno razlog i ne zanima me, ne mogu da se bavim ovakvim clanovima nego ostali oprezi cuvajte se.

Mobilni telefoni > HTC

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

VELIKA NEGATIVNA KAO KUĆA. "PROFESIONALNI LAŽOV". 27.03.2015. poslao sam mu paket po dogovorenom, insistirao je da šaljem postexpress kurirskom službom (sa njom sam i poslao). Paket mi se vratio 26.03.2015. i platio sam poštarinu 1150 dinara. Dan pre nego što mi se vratio paket nazvao je i izvinuo se posto mu je mama odbila paket jer nije znala da treba da stigne, i rekao izvini , obracunaj i tu postarinu sto si platio pa cu sve da platim zajedno. 27.03.2015. sam mu ponovo poslao paket na adresu : mesto se naziva Stojnik kod Arandjelovca (sada je Mitrović A. i mesto Beograd, a tada je bilo drugo ime i mesto Stojnik). Skoro svaki dan sam zvao i njega i postu da proverim da li je podigao, svaki put me slagao pricajuci da je sad krenuo, pa da ce sutra i tako u krug da bi mi se paket opet vratio i opet platio 1150 din. Da ne govorim koliko puta sam ga zvao. U pocetku sam ga zvao sa ovog broja sto mi je na KP , da mi se ne bi javljao pa sam pozivao sa drugog broja i tada bi se javio i naravno svaki put slagao. Kada mi je drugi put vracen paket rekao je da mu dam broj tekuceg racuna da bi mi uplatio i da bi mu ja poslao paket bez otkupa. I naravno ja sam njemu dao broj racuna i naravno nije platio. ALI DA NAPOMENEM SVAKI PUT JE JAKO LEPO PRIČAO I BIO KULTURAN. Jedom prilikom mi je rekao da je uplatio na račun (a u banci je takva procedura da se dobija obaveštenje-poruka o uplati), na sta sam ja rekao da nije jer mi nije stigla poruka, na sta je on rekao idi ti u banku sigurno je uplaceno. Ja otisao do banke (opet trosak goriva) i naravno opet slagao. Paje jednom prilikom KAO uplatio na pogresan broj, pa jednom da će brat-sestra uplatiti. Sve ovo je trajalo mesec dana. Na kraju sam mu rekao uplati ti meni lepo te troskove od 3000 din i da zavrsimo pricu. Na sta je on potvrdio i rekao da ce sutra uplatit. .. Sve u svemu još uvek nije uplatio a danas je 06.05.2015. Inace sada koristi i drugi nalog tako da pazite.
Covek je obican LAZOV hteo dva puta da me zavrne, prvi put kad je poslao sve sto sam ''narucio'' on nije poslao. Tada sam ga lepo nazvao i objasnio mu da to ne radi jer mi je drugar kurir i proverim paket. On je na to rekao izvini zurio sam pa sam zaboravio, rekao sam mu da nije problem neka posalje ponovo i resicemo. Opet je isto uradio i odbio sam paket. Prema tome mozete da zakljucite kakav je ovo covek!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.