Voja Stefanovic

Beograd

Član od: 05.11.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Časopisi i stripovi > Pisani romani

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Vrlo losa saradnja covek me zavlaci desetak dana kao saljem slike nema nista javi se izvinjava kao sutra i opet nista tako sve u nedogled nepouzdana osoba

Poljoprivreda | Domaće životinje > Ukrasna živina

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

covek zavlaci jako dugo i na kraju bez reci odustane od kupovine. niko ovde nikog ne tera da nesto kupi ali budimo ljudi, korektni, svi smo tu iz istog razloga, ako vec ne kupujes slobodno kazi da si se predomislio i sve je u redu.
slazem se sa jovanom nisam rekao tacno koji dan cu da dodjem po lepezane to je ok ali i da je on mene presao sa proslom kupovinom za koju nista nekaze kupio sam dva para lepezana a dobio sam tri lepezana koji nose jaja pa nista nisam rekao sve u svemu ja mu necu kaciti losu ocenu jer nisam sitnicar jovanu pozdrav i puno srece u uzgajanju lepezana

Kućni ljubimci | Oprema > Akvarijumi i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovor je bio zamena dva akvarijuma za dva rozenkolisa sa kavezom. Svoje akvarijume sam skinuo sa oglasa pod garancijom i sa jedne i druge strane da ce se dogovor ispostovati. Par puta smo se culi, svaki put je odlagano uz garanciju da ce zvati. Posle 20 dana nije zvao, poslata poruka na kp na koju nisam dobio odgovor. Moji akvarijumi nisu stojali u oglasima, dakle nemam ni pare a ni rozenkolise. Da je bar napisao da otkazuje dogovor pa ok, ovako jedna negativna ocena zbog nekoreksnoti.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.