Voja Tolmac

Zrenjanin

Član od: 13.03.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Huawei

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

dodatni gospodin je rekao da je telefon ispravan kad m je stigao ja sam ispred postara sto je doneo telefon otvarao telefon je puknut ekran na desnoj strani gornji cosak jednu liniju ima uz to ja sam ga pitao sta se dobija uz njega on je rekao kutija i punjac ni punjac nisam dobio Hvala ! ..

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Od doticnog gospodina Sam narucio Samsung galaxy s4 u stanju kao sto je on naveo u oglasu a to je sledece: Da telefon moze da upali, stim da konstantno izbacuje logo samsung-a, i da nece da podigne sistem. Da je displej 100 posto ispravan I bez ikakvih tragova. Dobio Sam telefon koji nece uopste da upali, ajde manje vise I to, vec je I na displeju osteceno staklo (usao vazduh i odlepnjen u povrsini od 3 centimetra, sto je nemoguce da nije video). Pokusao Sam na lep nacin da se dogovorim sa doticnim gospodinom, ali on na sve ove moje primedbe odgovara kako je telefon bio ispravan, kako Sam ja mogao bilo sta da uradim sa telefonom za sat vremena I ne prihvata nikakave reklamacije. Iz tog razloga sam prinudjen na ovakvo nesto, cisto samo da bih ostalim kupcima skrenuo paznju na ovog clana. NE PREPORUCUJEM NIKAKAV VID SARADNJE SA OVIM CLANOM.
telefon je kod mene palio svaki put i staje na logo,on kao prvo i prvo navodi kako telefon nece da pali ,znaci to je nemoguce,a slikao sam tel lepo sa svih strana i i napisao stanje telefona je kao sa slike,navodi da je usao vazduh malo u gonjem levom cosku ,gde je bio malo izderan ,ali je bio ceo nije polupan,niti ostecen lcd,znaci da je neko sredio sistem telefon bi radio perfekt.pritom on me zove i hoce da mi vrati telefon ,ja sam rekao samo licno da ga preuzmem da se uverim da je moj telefon u pitanju i da nije otvaran i pakovan,a on na to nije pristao ,zato i nisam hteo da mi vrati da nebacim novac,ja sam lepo opisao oglas sve kako jeste,ali je izgleda pao mali nesporazum ,dosad imam sve pozitivne ocene i nebih uradio tako nestoooo..
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.