Voja

Beograd | Zemun

Član od: 06.11.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Mobilni telefoni za delove

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Telefon je donet prazan pa nisam mogao da ga probam nije kao u opisu back dugme nego ceo donji red neradi tj skroz neispravan pisao na kp neodgovara zvao telefonom nepriznaje reklamaciju. tako da nebih preporucio saradnju sa clanom.
Lazes, nije tacno! Baterija na telefonu je bila puna i licno si probao telefon jer si dosao do mene. Opis iz oglasa je tacan video si i sam. Kada bi normalnom coveku neko ponudio da kupi telefon i pri tom mu donese sa praznom baterijom normalno da ga ne bi kupio. Zasto me nisi zvao sledeci dan ili isto to vece kad si dosao kuci svojoj i proverio nego si me zvao posle 7 dana. sledeci put kada budes kupovao neispravnu stvar, odluci hocu da kupim ili necu a ne da dajes ovde negativne ocene postenim ljudima.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.