Vojkan

Beograd | Rakovica

Član od: 23.08.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Samsun s3 neo, u oglasu je pisalo da je kao nov. ? Posle kupovine i boljeg osvetljenja malo bolje sam pogledao u ekran i video da je ekran sa greskom, grafika ne valja. Kroz pozadinu se vidi neka igrica. Mobilni radi ali. .. nije kao nov. Takodje ima malu pukotinu na lajsni kod usb punjenja. A uz ono kao nov je bio neispravam i usb kabl za punjenje. Usled primedbe, vlasnik mi je kupio nov usb kabl. Ali se za ekran vadi da nije primetio.
Da, tel je kao nov. Priče ovog čoveka koga sam ocenio kao dobrog kupca i dao mu sve preporuke su više nego izmišljene. Došao sam mu na noge u KBC Banjica, doneo mu telefon. Više od 15 minuta je trajalo razgledanje tel., instaliranje softvera, provera ispravnosti itd. Od svega što je dao kao primedbu, bila je ogrebotina, a ne pukotina na mestu gde se ukljucuje punjač. Supruga je skinula masku sa ledja i dala mi je tel, ne računajući na bilo kakve probleme. Kupcu sam spustio u startu cenu za 500 din i rekao mu da dalje ne mogu da idem. Pored svega je prihvatio i uzeo tel. Uveče me je zvao i rekao kako mi ne radi punjač, jer ima zazor na kablu za punjenje, što nije uopšte tačno. Kablić je imao zazor, a punjač je bio ispravan. Bez pogovora sam došao i doneo mu novi kabl. Ovde moram da napomenem, da se i sa ovim kablom telefon normalno punio. Nisam želeo da bilo šta bude kako ne treba. I onda kada sam ja njega ocenio i tražio da mi da ocenu, stigla je priča o ekranu PET DANA nakon kupovine. Ovo je zaista bilo previše, jer je na prvom susretu skidao i zaštitnu foliju i ništa od toga nije primećeno. Telefon je inače bio vlasništvo moje supruge, i nikada do tada nije imao niti jednu falinku. Mogu na kraju samo da kažem kako sam se gadno prevario u proceni ovog člana.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.