Vojkan

Pančevo

Član od: 03.12.2008.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Zovem decka i dogovorimo se da se nadjemo da uzmem telefon od njega, on mi naglasava da telefon ima jednu malu ogrebotinicu na ekranu koja se jedva vidi, reko ajde to nije nista cim covek kaze da se jedva vidi a ostalo je sve kao novo. Odem ja i potrosim 1300din na gorivo do njega, kad ono telefon razbijeno staklo na displeju, ja mu kazem da ovo nije naglaseno ni u oglasu niti mi je on naglasio to, kaze on ''pa to je ogrebotinica o kojoj smo pricali'' Pokusavam da ga uverim da je to pukotina, jer nisam mutav, promenio sam 300 telefona u zivotu i znam sta je puknuto a sta ogrebano, ali on kaze opet da je ogrebotina, tu se pozdravljamo i odlazim. Na prvom mestu decko je mnogo neozbiljan,1300din potrosim za gorivo da bi on od mene pravio budalu. .. Nemam reci, a i zanima me sta ces odgovoriti na ovu ocenu, jer znas ti i sam da je to ogrebotina, nego kod koga prodje proslo je. .. .
Pitao prvo za zamenu za note4.pa onda moze i ovaj s6 koji nema opciju zamene .nudi lap top za zamenu nazovem tel i kazem mu da ima tu ogrebotinu liniju kako god to nazvali i kazem da najbolje licno da dodje da vidi tel i ja taj lap top pa ako odgovara onda da menjamo..suvisno je davati bilo kakav komentar..

Mobilni telefoni > Nokia

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

nokia x6 16gb rekao je da je tel uredu a telefonu neradi punjenje. isto tako ipod apple je naveo da je sve ok ali mu je bilo napuklo staklo.
No comment! Warning: Avoid these people to cooperate?
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.