Voxellab d.o.o.

Beograd | Stari grad

Član od: 18.05.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > 3D štampači i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Vec 3godine kupujem stampace od ove firme. Svaki drugi stampac je imao po neki problem. Garanciju nikad nisam uspeo da ostvarim kod njih. Ta firma cak i nema svog servisera i uvek izbegava da vam zameni uredjaj i da nov. Svi koji su kupovali od njih, znaju da prava GARANCIJA kod njih ne postoji. Ne mogu se vaditi na to da im roba tako stize iz fabrike i da je neotpakovana, kada svaki uredjaj otpakuju da bi lepili svoje servisne nalepnice(koje su se u pocetku same odlepljivale jer su loseg kvalitete) Molim administratore, da im stave ovu moju recenziju, jer 3godine cutim i progledam im kroz prste svaki put, a sada mora da se kaze/napise ono sto je istina. Za sve svoje tvrdnje imam dokaze, dopisivanja sa njim, fiskalne racune, njihove odgovore na emailu i viberu, da potkrepim moju tvrdnju. U cenu se ugradjuju vise nego duplo, makar neka odrade svoj deo posla za taj novac, jer fabrika je napravila uredjaj, platila materujal, inzenjere, licence, alate. .. a oni bi da zarade vise od njih ne radeci nista. Srdacan pozdrav od vaseh vernog, dugogodisnjeg kupca iz Panceva.

Kompjuteri | Desktop > 3D štampači i oprema

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Crevo naruceno po ceni 1980 dinara, stiglo po ceni od 2160 dinara (imam i racun da to potvrdi) i plus sam platio postarinu. .. Ne preporucujem
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.