vuckovic

Kruševac

Član od: 01.03.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio > Profesionalna oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek mi je poslao neispravan uredjaj! Na moju primedbu da mu vratim uredjaj rekao je da nezeli da ga primi nazad nego da ga nosim kod majstora.
Uredjaj je bio ispravan pri slanju proveren sta se dalje desilo ne interesuje me.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Svetla i signalizacija

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Sto se tice opisa oglasa, on je bio stur ali su slike bile poprilicno dobre i videlo se tacno sta prodavac prodaje. Nakon dodatne komunikacije preko KP rekao sam mu da mi posalje farove od XMa samo ako su kao sa slike (sa belim disperzionim duplim staklom na kratkom svetlu - postoje i sa zutim ali su na slikama oni sa belim). Potvrdu za to da su farovi takvi i da su kompletni postavljam kao uslov za slanje mojih podataka njemu. Dobijam odgovor da je to sve ok da su KOMPLETNI i da nema problema, ima prodavac jos farova pa mogu da biram. Saljem podatke i naglasavam da druge necu, hocu farove sa slike jer me oni zuckasti ne interesuju. Danas preuzimam posiljku, levi far kompletan ali sa zutim unutrasnjim staklom, desni bez stakla sto znaci nekompletan (kratko svetlo bez njega baca kao fenjer i auto ne prolazi tehnicki). Mozda je zbog toga i oglas vec juce izbrisan da ne bih video sta sam narucio a sta sam dobio. .. Komunikacije je dobra ali stura, sve se svodi na ok, vazi. Posiljka je bila solidno upakovana. P. S Sve ovo shvati kao sugestiju za ubuduce, da podignes trgovinu na visi nivo jer nece svi kupci ovakve propuste prihvatiti kao sto sam ja. Svako dobro!

TV i Video > TV | Polovni LCD, Plazma, LED

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

oglas ispravan , sa malom flekom na ekranu , potpuno funkcionalan bez originalnog postolja sa originalnim daljinskim. .. iskustvo trecina ekrana `cista` od trecine na levo dupla slika , slova i boje. .. funkcionalan - tu i tamo a daljinski nece sa 20tak baterija ni zvuk da pojaca. .. MALA FLEKA - polomljen panel u desnom donjem cosku pa se to odrazilo na sliku sve do trecine leve strane . .. vredi kao LULA DUVANA a placen 15 i vise hiljada VUCKOVICU koji je prebacio paket ALEXANDRU a PARE JE PODIZALA MARINA RAKIC sa nekim cetvrtim brojem mobilnog tako da koje voljan da se odvoji para i da VUCKOVICU finansira more preko ` ALEXANDRA I MAJE` onda slobodno pazarite od coveka mozda ne prodjete kao ja.
Ovo je prvi covek kome nesto ne odgovara,Daljinski od teevizora radi ja sam koristio taj teevizor oko 3 meseca,ima fleku sa leve strane ekran nije polomjen kao sto gospodin navodi a i sve to je pisalo u pglasu, televizor je ostavljen kod prijatelja da mu posalju jer sam bio na moru,u posti je stajao nekoliko dana, ne znam iz kog razloga nije podignut kada je kurir doneo na kucnu adresu sutradan, i sad nesto ne vaja stvarno nemam komentara.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.