Vujsić Pavle

Kraljevo

Član od: 18.11.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Polukonfiguracije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Sramota! !! ! Ne preporucujem saradnju! !! ! Dogovorili smo se da mi posalje polukonfiguraciju za racunar i poslao sam mu podatke, ali je navodno on morao da "zavrsi" neki posao preko racunara na par dana pa nije mogao odmah da posalje. Cekao sam nedelju dana, nisam hteo da ga cimam stalno i ispitujem kada ce da posalje, nakon desetak dana sam mu poslao poruku da vidim da li dogovor jos stoji i da li ce poslati. On je rekao da, naravno, samo da zavrsi taj "posao". Proslo je jos 10 dana, opet sam mu poslao poruku na koju nije odgovorio. Proslo je jos 5 dana, procitao je poruku na KP i nije odgovorio. Kada sam pokusao da mu opet napisem poruku video sam da me je blokirao i obrisao oglas. Dovoljno je bilo da mi kaze da se predomislio ili da je nasao drugog kupca, mozda bolju ponudu, stvarno bilo koji razlog bi bio u redu. Ovako ga cekam mesec dana i bez reci me je blokirao i obrisao oglas. Bezobrazluk i sramota.
Rekao sam da cu poslati konfiguraciju cim zavrsim posao, ja taj posao jos nisam zavrsio i ne mogu ostajati bez racunara, hteo sam clana obavestiti da mi trebaju stici delovi pa da odlazem ali nisam hteo da clan pomisli da ne zelim da mu prodam ili da ga vozam.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.