Vuk Andric

Novi Sad

Član od: 04.07.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Samsung | Punjači i baterije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Krajnje neozbiljan prodavac. Dogovorimo se sinoc u 21:15 porukama (administracija sve moze da proveri u svakom momentu, pa i sam Vuk ako otvori poruke), napisem da cu doci sutra ili prekosutra posle 17h zbog posla i da cu se javiti pre nego sto dodjem. Zovem sada i covek mi objasnjava kako je upravo prodao punjac jel se ja njemu nisam juce javio u toku dana (iako je prvi kontakt ostvaren tek sinoc)! ! Ne znam da li me pomesao sa nekim, ili misli da mogu da putujem kroz vreme, u svakom slucaju stav i konverzacija za 0! Ne mogu da preporucum saradnju sa ovakvim clanovima!
Iako ne zaslužuje odgovor, odgovoricu cisto radi drugih clanova koji eventualno vide ovu recenziju. Jesam pomesao sa drugim kupcem, jer su mi obojica prvo pisali poruke na KP pa sam onda dobio poziv od prvog kupca koji je rekao da je krenuo ka meni (trebao je doci dan ranije pa sam zato pomislio da dolazi drugi kupac a da je prvi odustao). u svakom slucaju, krajnje bezobrazan razgovor nakon moje recenice da je punjac prodat, a ja zaista ne dozvoljavam nikome da mi se tako obraca. Bio sam primoran da spustim slusalicu nakon treceg pokusaja da objasnim o cemu se radi.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.