Vuk Popovic

Beograd

Član od: 24.10.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Sony PlayStation | Delovi i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek pri prijavi problema me je blokirao, pre toga mi je poslao dva puta neispravnu palicu, o mom trosku, pri prijavi drugog puta, blokirao me je. .Upravo sada. .Umesto da proveri sta salje , on mi salje neispravne stvari i pise mi "Sta ocekujes od kopije" Strasno, ocekujem da radi! I nece se zavrsiti na ovome, prijavio sam sada i adminima. Kada se budete zalili odma ce vas blokirati kao mene ! Neugodno iskustvo sa ovim clanom! Koje cu resiti! Dzabe si me blokirao. .
Sve je uvek lepse kad se nakrivi prica na svoju vodenicu. Clan je kupio dzojstik, posle 3 nedelje se zalio da baterija ne drzi dovoljno dugo, da ga je odmah probao ali tek sad reklamira jer je kao bio na putu pa nije stigao. Da li je to istina ne znam, u svakom slucaju zamenio sam mu taj dzojstik i presao preko toga sto je proizvod bio kod njega i koristio se skoro mesec dana pa tek onda prijavljen problem. Posaljem mu drugi nov kao i prethodni u fabrickom pakovanju. On javi da je sve ok i to bi trebalo da bude to, ali ipak nije. Clan se javlja posle 10 dana i tvrdi da dzojstik ne radi, odnosno da se ponekad ugasi i da gubi kontakt. Prodao sam preko 500 ovih dzojstika i samo mi se on zalio do sad da ne radi kako treba i to ne jedan nego dva komada. Ne moze biti slucajno da mu se dva dzojstika "pokvare". I opet ja mu ponudim da mu vratim novac da mu ne saljem zamenu da to konačno resimo, on mi ne odgovara nego mi daje negativnu ocenu.

Bela tehnika i kućni aparati > Ostali kuhinjski aparati

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Čokoladna fontana koju sam narucio od ovog prodavca je po prijemu uključena u struju i isprobala na prazno, bez čokolade i radila je. Kupljena je kao božićni poklon. Danas je po prvi put sipana čokolada i fontana je radila cela 2 minuta, posle čega je motor koji okreće spiralu skroz zaribao i ukočio. Nikako vam ne preporučujem kupovinu od ovog prodavca jer ne uvažava reklamaciju.
Kao sto je covek napisao fontanu je isprobao prilikom preuzimanja a to je bilo pre mesec dana tacno od dana kada se zalio. Fontana mu je stigla 9.12 a on se na nju zalio 9.1 sto je tacno mesec dana od kako mu je paket stigao. On je potvrdio da radi javio da je sve ok i tek se nakon mesec dana javio da kaze da " ne radi posle samo jednog koriscenja". Sta je on radio za tih mesec dana, gde je ona stajala i sta je tu istina ja ne mogu da znam i kao i svako iole normalan naravno da nisam hteo da menjam fontanu. Takodje, veoma bitna stvar koji je ovaj covek slagao je prilikom ocenjivanja u delu "opis is oglasa tacan" on stavio NE. Naravno to je notorna laz jer je fontana koja je bila postavljena na oglas potpuno ista po izgledu i specifikacijama njemu dostavljena. Onemo ko cita ostace da presudi ko je u pravu, a ja da se nadam da ce Kupujem Prodajem tim administratora pomiriti ovu nepravednu ocenu.

Audio > Zvučnici | Bluetooth zvučnici

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Naručio jedan model - dobio drugi. Aj dobro, prešao preko toga. Posle kratkog vremena zvučnik ne funkcionise kako treba. Njegove reči na to su: "Dobar dan, proslo je 18 dana od kako vam je stigao zvucnik. Zao mi je sto Vam ne radi kako treba ali ne mogu ga zameniti jer je proslo zaista previse vremena od kada vam je stigao. " Stvarno? ! Radio je čitavih 18 dana za plaćenih 4500 din. Vau! Ali, stvarno? ?? !! !
Zvucnik je potpuno isti kao na slici oglasa i u realnosti koji je isporucen. Istina je da se covek zalio posle 3 nedelje koriscenja ali ne da je zvucnik crkao nego da slabije radi. Zamenu vrsim uredno u roku od par dana od preuzimanja i to nije nikakav problem ali u ovom slucaju nakon 3 nedelje koriscenja to nisam mogao da uradim, nek ovom clanu na cast ide negativna jer je skroz neopravdana.

Konzole i igrice > Sony PlayStation | Delovi i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne kupujte od ovog prodavca.. Na slici su mu zamenski dzojstici a on je poslao kinesko smece, DZOJSTICI NISU KAO NA SLICI KOJE ON PREDSTAVALjA. Jos jedno, dzojstike sam porucio u nedelju a tek danas su mi stigli. .. . Ponudio sam mu da ih vratim ali on ne zeli da ih prihvati. .. . I ako je svestan da nisu to sto on prodaje vec da su KINESKO SRANjE
Svako ima pravo na komentar, ali u ovom slucaju covek nije u pravu. Po broju ocena se moze videti koliko ima zadovoljnih kupaca bas za ove dzojstike. Sve sto prodajem je kinesko i tu nema nikakve tajne, svakog ko me pita ja to kazem da su kopije, a i svako po samoj ceni moze to shvatiti jer je sve mnogostruko jeftinije. Sve sto prodajem se vidi kako izgleda i upravo tako i stize kupcima. U ovom slucaju kupac je samo imao prevelika ocekivanja za 4 puta manje novca nego sto je originalan, a stigao mu je potpuno isto kao sa slike oglasa. Sto se tice dostave, na to ne mogu da uticem, saljem preko post expresa svima nekad je danas za sutra a nekad nije sve zavisi. U svakom slucaju kada je neko normalan sa njim se moze dogovoriti, ali u ovom slucaju ovaj clan nije pogodan za saradnju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.