Vuk

Kragujevac

Član od: 09.09.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Miševi i podloge

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek je krajnje neozbiljan, uglavnom izbegavam da dajem negativne ocene clanovima ali ovog puta mislim da je potpuno zasluzena, spustao je cenu vise puta trazio je da mu ostavim ovaj predmet i ako mi je bilo dosta hitan novac. Cimao me je da mu slikam mis vise puta da bude uveren da nije "prevara", da bi na kraju rekao ne , ne uzimam mis. 2 nedelje cekanja ni za sta. Izbegavajte saradnju
Prvo i prvo ja sam odmah rekao nisam siguran i da ukoliko naidjete na drugog kupca slobodno prodate misa. Drugo trazi sam slike jel ste mi rekli da ste nesto skinuli da bi bio siguran da je sve u redu. I trece ja sam takodje cekao coveka da kupi nesto i rekao je ne zato sam i ja rekao ne ukoliko mi neverujete pisite mi poruku i ja cu vam poslati ss.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.