vukajlo

Novi Sad

Član od: 25.12.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

navodni gospodin ili preprodavac kako vec mi je rekao da telefon radi perfectno jedina mana sto nema staklo ajde ja ispadnem budala I poverujrm u to kad mi stigo paket ono nema ni dugeta za upalenje telefona tach uopste ne radi zagrejao sam ga femom 2h radio 2min dok bio vruc I kraj ne preporucujem saradnju sa ovakvim covekom
ako sam te vec prevario kako si ti rekao zasto onda neces da mi vratis moj telefon nazad i vratim ti tvoju olupinu od telefona ja sam ti lepo rekao ako zelis snimak pre slanja paketa da se uveris da telefon radi ti si rekao da nema potrebe drugo sto sam te lepo zamolio da mene ne krivis ako se telefonu nesto dogodi a to si upravo i uradio preko ovog komentara ne zelim da se prepucavam ali znam da je tell ispravan a ti mozes da samo pricas nebuloze ! izvinjavam se svim clanovima ali ovo nije tacno jer tell je bio ispravan ! ova ocena ide dole jer automacki saljem adminu dokaz !

Mobilni telefoni > Huawei

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Trazio za telefon da mu spustim cenu i na kraju posle slanja covek ladno uzme i vrati nazad paket. .. .tj ne primi. Supstis im cenu a oni te naprave magarcem i postarinu da platim
druze ja sam rekao da cu ja u petak tebi da dam pare preko poste a ovo sto je meni moj prijatelj uradio ne brini naplaticu ja njemu MOLIM TE IZVINI NIJE MOJA KRIVICA !

Kompjuteri | Desktop > Polovni kompjuteri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Čoveku je plaćeno dvakomjutera i dva monitora sa tastaturama i miševima . dabi mi poslao krš i lom. da bi ja vratio dva komjutera i jedan monitor. Da"SREDI"-a on mipošalje "popravljen kompjuter" koji palite na restart i monitor od 17"mesto 19"koji je radio 5 dana -a sa komjutera skinuo dual kor procesor. Obećavao mi da će mi poslati drugi komjuuter sa još jednim dual core procesorom. Pa se toteglo dva meseca . Da bih mu blokirao sajt-pa su mu odblokirali. Nisu mi jasni ovi sa KUPUJEM PRODAJEM. Aon ispod moje ocene može da piše šta hoće. Samo da ostali članovi znaju skime imaju posla da ne bi i oni prošli ovako.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dobro razmislite pre nego što nešto kupite od njega. Momak je umislio da je opasan, pa je zbog uvreda i pretnji koje mi je uputio bio jedno vreme suspendovan na kp. Mene je zavrnuo za laptop, za koji je napisao da je ispravan. Na laptopu nije radio dvd, desni zvučnik i napajanje je bilo budženo tako da mi je baterija koju sam naknadno kupio odmah crkla. Slagao je i za grafičku. Napisao je da je neintegrisana, a ispalo je da je integrisana. Trebalo mi je skoro mesec dana da pohvatam šta sve ne valja. Znam da će sada napisati svašta kao odgovor na ovo što sam napisao, a baš me zanima da li će biti tako drčan kao pre suspenzije. Prepisku sam sačuvao, pa ako nekoga zanima. ..
prvo ja nisam umislio da sam opasan drugo posle mesec dana ti meni dajes reklamaciju to nema nigde !

Mobilni telefoni > Huawei

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

ovako , menjali smo telefone , on mi je poslao sa mrtvom plocom, kao nije znao da je ploca crkla, kad sammu rekao za to on je reko da ce mi poslati drugi telefon koji je ispravan , jer mu se svidja telefon koji sam ja poslao , ja sam ulozio 70e da zamenim plocu i osposobim telefon, a on meni nije mogao da posaljem ispravnu nokiju c3 koja ne vredi ni 20e ! na recima je dobar i lako ubedi ali na delima razocarava, ja se izvinjavam ali tako je, i ne zanimaju me njegovi dodatni komentari na sve ovo, nokiju koja mi je stigla sam stavljao na punjac i na usb ne reaguje nikako, a na slici je bila sa novim tachem kako je i stojalo u opisu a meni je stigla sa izguljenim , (verovatno onaj stari neispravni ali nisam proverio jer telefon nece da se upali) toliko od mene
pa ti si mi kao posten telefon nema signala koji si mi prodao stoji mi za ukras a ti sto neznas da malo sacekas da se nokija napuni to je vec druga stvar i touch je zamenjen novim sto se naravno idi bestraga i ti i negativna !!!

Kompjuteri | Desktop > Monitori

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne predlazem saradnju sa ovim clanom nikako, U komunikaciji je odlican ali nazalost sve sto kaze nije tacno. Ove pozitivne ocene verovatno dobija od svojih prijatelja ali moja je preporuka da ne saradjujete sa njim. Nemojte da mislite da imam nesto protiv njega pa tako pisem ali nije ispostovao nijedan dogovor i dan danas nisam dobio pare od monitora a proslo je vec nekoliko meseci.
bravo matadore nemam reci pa sta ti mislis da sam ja narodna banka da ti dodjeljujem novac dzabe 1 otkupljujem monitore za pare ! 2 popravljam monitore za pare ! 3 ne poklanjam pare nikom jer ih i ja tesko zaradjujem 4 tog clana kakosi nazvo lazovom ili neznam kako saradjuje sa svima perfektno 5 sa tobom nemam saradnju bas lepu jer kad si video tvoj monitor da se prodaje kao ispravan trazio si mi jos da ti doplatim 1000 dinara i da to od mene nije u redu jer taj monitor koji si mi prodao vredi bar 50 e a ne 15 6 moja je sposobnost sto umem i znam da popravim 7 oladi sine i zaboravi cast. neka mi negativna stoji ne zalim se jer znam da ljudi i dalje saradjuju samnom !
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.