Vukasin

Niš

Član od: 30.10.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Sport i razonoda > Airsoft i paintball

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Korisnik, me je blokirao, time potvrdi sumlju da okvir ispušta gas, govorim o airsoft replici, negirao je to, replika ima još neki problem, sem toga da ispušta gas i kuglice ispali više od jedne, žao mi je da za veći novac 100e, to rade ljudi. .. član za izbegavanje! !!
Covek je dobio nov pistolj u istom stanju kao iz kutije da li on ima kako on kaze gresku da ispusta gas i kako je uopste moguce to proveriti ja ne znam. Meni je radio savrseno imam i snimke koji to mogu da potvrde. https://drive.google.com/drive/folders/1tW1uTVEQnZ4bmqZxrOcuqZjY521LA351 Nakon sto mu je stigao javio je da postoji problem sa sanzerom kog u stvarnosti nije bilo ili je nemoguce utvrditi jer cak i da ispusta to ne radi odmah vec verovatno nakon duzeg stojanja (vise od 2 dana) moze da se primeti. To sto ispaljuje 2 kuglice se moze desiti na bilo kojem airosoft oruziju i skupljem i jeftinijem jer to nije pravo oruzije, ovo je drugi najjeftiniji gasni blowback pistolj koji je moguce kupiti na trzistu ne kod nas nego u svetu. Tacno je da sam ga blokirao jer su poruke za saradnju i dogovore a ne za pricanje bajki.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.