Vukasin

Subotica

Član od: 29.11.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Procesori

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Najgori covek sa kojim sam ikada saradjivao. .. . Nekulturan u pregovorima. .. Po dogovoru gde nije bilo odstupanja od cene iako sam mu objasnio da nemam novca i da poboljsavam stari racunar i radim za dnevnice poslao neispravan procesor i odbio da uzme isti nazad. ..
Sto se tice komentara za nekulturu, reci cu samo da mi je zao sto ne mogu da okacim sliku nasih poruka u ovaj odgovor. Laz za cenu je jos veci bezobrazluk jer sam mu, i vise nego povoljnu, cenu od 6000 din spustio na 5500. Koliko god neko bio u teskoj finansijskoj situaciji ja od toga nize nisam mogao. Postoje granice u smislu razumevanja za tudju situaciju koja sam ja imao, kao sto se moze iz mog odgovora zakljuciti, ali mi trgujemo, ne pravimo humanitarnu akciju. Trazio je i kuler Freezer 7 Pro koji sam takodje spustio za 500 din ali sa 2000 na 1500, za kojeg mi je na dan slanja javio da ipak ne zeli da ga kupi ali zanemarimo to, znaci ukupnu cenu od 7000 din za dva ovakva proizvoda je hteo dodatno da mu spustim na 6750. Naravno 250 din manje za dva proizvoda nisam zeleo da mu dam, iz principa jer sam mu vec cene za oba proizvoda spustio. Ako mu se nije svidelo mogao je da nadje povoljniju ponudu, sto, moram dodati, ne bi nasao. Mozda najbezobraznija laz je da sam poslao neispravan procesor. Zamolio me je za ocenu, ja sam mu pre objave poslao sta bih napisao za njega i dao mu priliku da bira da li zeli da ga ocenim iako je odgovor ocigledan, pozalio se i ponudio je da mi posalje procesor nazad ako nisam zadovoljan sa cenom kojom sam dobio, sto je, moram se ovako izraziti, cista glupost. Nisam pristao iz ociglednog razloga i iz razloga sto me ne bi ni malo cudilo, posle kratkog upoznavanja, da procesor stigne ostecen. A i koliko god zeleli da sve prodje u najboljem redu za oboje budimo realni, niko nije duzan to da radi, u pitanju je samo dobra volja.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.