vukela

Inđija

Član od: 08.11.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Motocikli | Oprema i delovi > Mopedi | Oprema i delovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Negativna ocena jer njie podigo motor sto sam mu poslao , motor mi se vrato nazad pa cu sad ja morati da platim postarinu Nemojte verovati ovom kupcu, nemojte mu slati pouzecem jer cete biti osteceni kao ja

Kompjuteri | Laptop i tablet > Tableti

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Sve što su prethodnici napisali koji su dali negativnu je tačno. Dva tableta je prodavao, neispitani, jednom je polomljen touch a drugi je ceo. Dogovorili smo se za jedan koji je ceo, neoštećen, medjutim i tome koji je poslao je oštećen toch. Kurirske službe nisu jer je upakovao dobro tako da sa sigurnošću tvrdim da je od njega i došlo. Na moje pitanje odgovara da nije tačno. Zbog nekorektnog stava dobija negativnu.
što lažeš.lepo sam ti poslao poruku da ga vratiš.dobio si ga za male pare ostavio ga sebi a meni dao negativnu.blokirao si me tako da nemogu da te kontaktiram.bile su slike postavljene na oglasu gde se lepo vidi u kakvom su stanju.nisi ništa pitao uvezi tableta nego ti je bilo važno da što više oboriš cenu.vidim kako si i ti uvalio laptop. koji je to nekorektni stav kad postoji poruka gde sam ti rekao da ga vratiš.svaka ti čast

Mobilni telefoni > Ostalo

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Obecao zamenu koju je odlozio I prestao da se javlja. Kada sam ga pitao posle par dana uvidevsi da nece da se javi sta cemo povodom zamene napisao mi je "nista, predmet koji je ponudio u zamenu je prodat".
ništa još nije bilo čvrsto dogovoreno.odližio sam zamenu uz dogovor u međuvremenu predmet je prodat.ništa ja njega tu nisam ni oštetio ni prevario.nije fer što mi dade negativnu.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Treba povesti racuna kad gospodin nesto prodaje. Iz prostog razloga sto izbegava da kaze realno stanje stvari koje prodaje sto je ocigledno bio i slucaj sa Draganom koji mu je dao negativnu ocenu. Bio sam kod ovog gospodina kuci da odradimo kupoprodaju, dao sam laptop koji se prodaje u zamenu za juga. S obzirom da je noc vec pala i da nije bilo vremena sve da se isproba i proveri verovao sam na rec. Kad je auto doteran iz Sasa za Novu Pazovu, kostatovano je da grejanje ne radi, da je pumpa za gas otkazala, da je prednja upravljacka letva pukla. Sediste je licno pred nama pokusao da namesti sam pa je ispalo da smo mi pokvarili. Dajem ovu ocenu posle 3 meseca od toga zato sto me je zvala njegova supruga da mi kaze da ce meni ONA da napravi problem ako ne bude prenos gotov. Juga sam uspeo da prodam i da spasim bar nesto para a covek koji ga je otkupio od mene ga je posle mesec dana oterao u gvozdje. Toliko o tome. PRE KUPOPRODAJE SA OVIM CLANOM, SAVET JE DA SE SVE LEPO ISPITA POJEDINACNO PA ONDA RAZMISLITI DA LI JE VREDNO RADITI. Delimicno sam prosao kao Dragan samo sto sam bacio vise para. A sto se tice asusovog laptopa koji sam mu dao za juga i koji se ovde prodaje, garantujem licnno da necete imati nikakvih problema.
ništa od ovog nije tačno.prvo laptop nema 4gb nego 2gb memorije.drugo posle dve nedelje korišćenja auta on me zove i kaže da je crkla pumpa za gas taj deo ne postoji na autu.sediste su kod mene pokvarili njegovi drugovi dok smo ja i on bili u kući,nije ispoštovao dogovor koji smo napismeno napravili između kupca i prodavca da vrati saobraćajnu i tablice od auta.njegov problem što ga je prodao u staro gvožđe ja ga nisam tukao po ušima da napravimo zamenu.još ću mu poslati policiju po saobraćajnu i tablice.

Mobilni telefoni > LG

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

poslat telefon kao da je otkljucan za sve mreze ustvari ni jednu srpsku karticu ne prihvata
nigde u oglasu nije pisalo da je otključan za sve mreže a niste me ni petali dali radi na našim mrežama.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.