vukpfc

Svilajnac

Član od: 16.09.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao mi je plocu za s4 i tvrdio je da je ispravna, kad sam namontirao, video sam da ne radi mikrofon, probao sam i sa drugom plocicom, isto, ne radi, javio sam mu da ne radi mikrofon i da to znaci da je otislo audio kolo na ploci, kaze, ja to nisam znao, meni je serviser rekao da je ploca ispravna a novac nemam da vratim. Steta je sto se ne moze verovati i ljudima koji imaju vise pozitivnih ocena, preporucujem ljudima da sve licno provere sa njim, jer clanu data rec ne vredi nista, jer moze reci, pa moja baba je rekla da je sve ispravno, a novac nemam da vratim. ..
Ja sam clana ispostovao maksimalno i nisam znao da postoji kvar, spustio sam mu cenu 20e koliko je ispalo da kosta popravka tog dela, cak sam mu poslao i ceo telefon skoro a prodavo sam samo plocu, ispao sam covek, novac nisam imao da mu vratim i coveka nisam prevario jer ni sam nisam znao za kvar koji je bukvalno zanemarljiv... Sve najbolje druze!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.