Vw Audi

Čačak

Član od: 17.04.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Razni delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Trazio sam svetlo kabine sa slike (ocuvano i u krem boji kakva mi treba), obecao je da ce takvo i poslati, a dobio sam sivo, prljavo i umazano.
Sto se tice samog svetla, na slici je svetlo sive boje, a ne kako on tvdi krem boje. Pitao je da li je to svetlo sa slike u oglasu, na sta sam ja odgovorio da jeste. Poslao sam mu sivo svetlo koje je ISTE BOJE KAO I NA OGLASU, SAMO ima dodatnu trecu sijalicu izmedju one dve (sto je i bolje), i takodje dobro ocuvano, ispravno i nije izgrebano. On tvrdi da je na oglasu video svetlo kako on kaze KREMKASTE BOJE, i da je to trazio, a ne sivo kakvo sam mu ja poslao, i navodno je staklo malo izgrebano, takodje i prljavo i umazano. Pozvao je telefon i poceo sve to da prica i ja sam iz razgovora u sekundi shvatio da se radi o coveku koji obozava shoj auto, koji pati za svojim autom, govori kako je njegov auto NOV, NOV, NOV, i da moje svetlo koje sam mu ja poslao, ne moze da stavi u takav NOV auto. Cim sam to shvatio, pokusao sam objasniti coveku da KREMKASTA BOJA POSTOJI SAMO U krem enterijeru, da je to kod njega takodje siva, ali ne, ne shvata covek, rekao sam mu da vrati odmah i to je to. I evo prve legende za mojih 7 godina rada, udara negativnu :)
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.