Warzone - PUBG

Novi Pazar

Član od: 17.06.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nakon zavrsenog pregovora o ceni karte covek mi salje podatke za slanje ali zbog njegovih prethodnih ocena trazim da mi uplati avans jer na tu vrednost paketa ako ne preuzme ( sto je uradio vec drugima ) mene ce povratna postarina kostati 3-4 hiljade. On sam i pristaje da uplati celu sumu kako bi mu postarina bila manja, posto je dan prosao a nije uplatio sutradan mu saljem poruku da li je odustao od kupovine da znam zbog drugih kupaca na sta odgovara da nije i da ce uplatiti sigurno danas ili sutra (petak ili subota) i to sigurno. Nakon sto su prosla oba dana a naravno nije uplaceno vise me nikakav dogovor sa njim ne interesuje i dobija negativnu zbog gubljenja mog vremena, srecom pa mu nisam poslao na otkup verovatno bi mi se vratio paket, KP administracija moze videti celu prepisku jer je sva komunikacija tekla preko KP-poruka.
sta ti covece pricas uopste niti si posalo graficku niti bilo sta nemozes da uvalis nikom krs graficku pa ti krivo sto ja nisam naseo hahahahahahaha hahahahahahahahahah hahahahahahahahahah svi koji sa kojima radim znaju kako se posluje nemam sta da kazem za tebe ti sam o sebi govoris Ogledalo je zakon

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

NE PREPORUCUJEM SARADNJU! ! Dosao je i taj trenutak da ostavim prvu negativnu ocenu. Rezervisao sam bio kartice u petak, dogovorili smo se u ponedeljak da salje jer je kasno vec bilo a u subotu ne valja jer su vece sanse da dodje do ostecenja u transportu. U ponedeljak mu kazem da potvrdi kada je poslao. Onda mi on saopstava da je VEC PRODAO u subotu jer mu je dosao kupac u subotu i on nije mogao da se odbrani pa je eto, morao da proda. Nije lako prodati kada te tera kupac. Medjutim kaze mi da narednog dana mu stizu nove grafike i da ce da me ispostuje sa eventualno jacim modelom (naravno 570 Strix je i dalje ono sto zelim i za jedan dan kasnjenja svakako ne bih ostavljao negativnu ocenu). I dalje mi deluje korektno ali na kraju ispada da su u pitanju XFX a ne Strix kartice (koje su mnogo jaci model) a ista cena umanjena za vise nego simbolicnih 2 hiljada na 6 kartica (popust od 0.7% hvala mu). Hvala mu za dangubu, zavlacenje i neozbiljnost. Covek je nepouzdan i njegova rec ne znaci puno. Ne preporucujem saradnju. (sta god da napise ovako je bilo i ovo su cinjeice)
Nemoj da se ljutis covek ti uzeo graficke ispred nosa nista strasno desava se mozda je to dobro za tebe. Opusteno

Konzole i igrice > Xbox

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Tri dana se dogovaram sa kupcem, znao je da ce postarina sa povratom novca biti preko 600din. Kaze da mu se posalje, posaljem robu i onda otkaze kupovinu zbog postarine koja je 1133din a roba vredi 19 puta vise. Pa dobijes povrat posiljke da platis sam. Izbegavati trgovinu na daljinu sa ovim clanom.
ti stvarno treba da posetis lazu lazarevic postarina 1133 din gde to ima a 19 x 165e je mnogo kupi digitrno

Odeća | Muška > Šorcevi i bermude

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupac porucuje robu i kad stigne nezeli da preuzme posiljku. Ne preporucujem nikom saradnju sa ovim clanom! !
ma trebala si u avgust da ih posaljes salje robu posle mesec dana c mon a hocemo u europu
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.