Watch me!

Beograd

Član od: 29.10.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nakit, satovi i dragocenosti > Ručni satovi | Brendovi muški

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Sat kupljen kao nov sa garancijom. Nakon dan primećeno da sat žuri sat-sat i po dnevno. Obavešten prodavac koji me je uredno uputio na servis gde ga treba poslati, uz komentar da će nabaviti nov ukoliko bude bilo potrebno. Sve uljudno i fino. Serviser mi se javio sa informacijama da je sat doziveo tezak udar, skala je preskocila i da ce pokusati da ga servisira i osposobi. Kada sam prodavcu pokusao to da javim nije se javljao na telefon niti dalje odgovarao na viber poruke. Sat je popravljen uz komentar servisera da ne moze da garantuje da sledeci manji udar nece izazvati istu stvar. Posto sam prodavca prvi put kontaktirao preko poziva a ne preko kp poruke, poslao sam mu jednu na isti oglas sata i pitao ga da li ga ima na stanju, covek se najnormalnije javio i rakao da ima. Zbog toga dajem negativnu ocenu samo iz razloga sto se covek kada je saznao za problem koji je mehanicke prirode (tezak potres-udarac) totalno napravio lud, a vamo posle par dana ima sat na stanju kad ga neko pita. Nije se udostojio ni odgovora ni javljanja niti ponude da zameni sat drugim koji navodno ima na stanju. Gorak ukus.
Nisam bio u zemlji u periodu kada sam dobio poziv, na zalost uz veliko izvinjenje poruka na viberu iz istog perioda mi je promakla, svakako sam dobio informaciju od servisa da je sat popravljen i vracen uz komentar da je preskocila spirala sto se desava na mehanickim satovima pri nekom potresu koji sat pretrpi u nekim slucajevima ne mora da bude cak ni previse jak. Prosto mehanicki satni mehanizam je najprostije receno veliki broj zupcanika opruga i delova koji su povezani u celinu i podlozni su fizickim uticajima tako da je takav mehanizam nezniji za razliku od kvarcnog i "oseca" udarce, nagle pokrete i sl dovoljno je da se pod uticajem ovih cinilaca neki deo pomeri za delic milimetra i to utice na njegov rad. Sat je popravljen i nastelovan tako da mehanizam radi u zadatim parametrima svakako nije za zamenu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.