Watch Style

Beograd

Član od: 08.12.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nakit, satovi i dragocenosti > Ručni satovi | Brendovi muški

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Sat IWC sam rezervisao pozivom po ceni od 400e (vredi više) i hteo da kaparišem ali je prodavac rekao da nema potrebe. Ubrzo stiže poruka kako član ima neodložan put i da se vraća tek za dve nedelje što mi je bilo sumnjivo ali je rekao da sigurno čuva sat i skinuo je oglas. Sutradan kači oglas za drugi sat na kojem odgovara da se može pogledati istog dana. Pitao sam ga da mi iskreno kaže da li je nekom drugom prodat IWC. Moja sumnja ga je "smrtno" uvredila pa je odgovorio da sad sat ceni 1400e a meni bi ga dao za 1200e. Hteo sam da kupim po toj ceni i kad smo se našli nakon 4 dana od prvog dogovora rekao je da ipak ceni 1600e zbog moje sumnje. Ispao je nekorektan i tvrdoglav u ovoj situaciji.

Audio > Muzičke linije

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

I pored dogovora sa clanom nisam ispostovan. Paket poslat i bio na cekanju sedam dana kod kurira. Nije preuzeo paket ne znam iz kog razloga ali nije ni bitno. Sa ovim clanom preporucujem saradnju samo ako vam plati unapred i nikako da mu saljete paket sa placanjem pouzecu pa da platite postarinu za povracaj paketa kao ja.
Mislim da je Nikola potpuno u pravu sto mi je dao negativnu ocenu,ali mislim da je zaboravio da sam ja jako zeleo da kupim liniju i da je izmedju njega i mene bila odlicna komunikacija ali je problem neorganizovana Bex sluzba koja ne zna niti gde da dostavi niti kome,a jos sam ih zvao vise od 3 puta i nisam uspeo nista da uradim jel ne znaju da rade svoj posao,niti me je bilo ko iz iste sluzbe obavestio da je u magaciju,no preuzimam odgovornost na sebe i zao mi je sto Clan Nikola i ja nismo ostvarili transakciju zbog neprofesionalnosti pomenute sluzbe,
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.