Wayman

Kragujevac

Član od: 18.10.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kolekcionarstvo > Kovani novac | Antika

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Totalno nekorektno od clana. Clan me je nedelju dana cimao da mu cuvam prstenje i na kraju da mu posaljem u ponedeljak, ja sam mu poslao u ponedeljak i zvali su me iz poste posle 7 dana, da dodjem da preuzmem posiljku koja se vratila i morao sam da platim 600 dinara povracaj posiljke. Ja sam clana zvao da pitam zasto nije podigao on se nije javljao i prekidao mi konstantno poziv, ja sam mislio da nije mogao pa da mu posaljem ponovo pa da mu samo podignem iznos za toliko koliko sam ja platio , ali clan mi je odbijao poziv. Tako da ne preostaje nista nego da mu pisem veliki minus i da posavetujem sve, da beze od ovog clana jer mu ovo nije prvi put, ali ja sam mislio da mene nece. Tako da sramota za clana. Jos jednom, cuvajte se ovog clana.
Postovani kolega, iako ste od clanova moje porodice obavesteni da nisam trenutno u bolnici, dodali ste negativnu ocenu i ocenu sa gomilom lazi. Za primedbe nemam reci, lupetanje i gluposti, ovako ste izgubili odlicnog kupca, to cu preneti i ostalim kolegama kolekcionarima,a koliko vidim hitno su vam trebale pare, pa vam je kupac probrao najbolju robu za male pare,a ostavio krsh koji sad prodajete. Za ocenu cu se uzdrzati, da vam ne bih pokrenuo lavinu negativnih koje vec imate na drugim sajtovima.Necemo vise saradjivati, vas gubitak i steta. Sve najbolje
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.