WESTACO D.O.O.

Beograd | Čukarica

Član od: 25.04.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Uređenje kuće > Kuhinjske stvari

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije ispostovan dogovor da se paket licno preuzme 2-3 dana nakon porucivanja. 10 dana sam cekala na paket, a razlozi su bili poput Tiga da oni ne mogu da utucu na svoj magacin koji nije poslo paket, problemi sa kurisrskom sluzbom koji treba da dostavi paket iz magacina do njihove lokacije u Beogradu (prvo ne radi kurir taj dana, nakon toga izgubljen paket).

Ugostiteljstvo | Oprema > Kuhinjska oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Prvo lose iskustvo na kp. Nisam otpakovala predmet u roku od 24h i garancija ne vazi. Polomljena pecnica ide u djubre. .. Zao mi je, vidim da je prva losa ocena, ali moja ocena ne moze biti dobra
Po ugovoru sa City Expressom stoji klauzula da je kupac duzan u roku od 24 h da proveri aparat kada dobije , Gospodja je otvorila aparat nakon 3 dana od momenta isporuke i tek tad je utvrdila da se aparat polomio u transportu , sto je bilo kasno da reklamiramo kurirskoj sluzbi , da nam je javila na vreme , mi bi odmah odreagovali . Zamolila bih Vas da se obrise negativan komentar jer nije opravdan .
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.