Workshop Store 381

Beograd

Član od: 28.08.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Alati i oruđa > Za merenje

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

umjesto proizvoda iz oglasa prodavač je poslao jeftiniju, nekvalitetnu, kinesku. Štoviše, krivotvoreni kineski proizvod koji mi je poslan gotovo je dva puta jeftiniji od onog koji je naveden u oglasu. Pritom me prodavač pokušavao uvjeriti da je to samo novi model . .. . prodavač je obećao poslati odgovarajući proizvod iz oglasa, ali ga nije poslao. Ovo je prijevara, ne kupujte ništa od ovog prodavača. Prodavač nije vrijedan povjerenja.
Dogovorena zamena uređaja, koja naravno ne može isti dan da se odradi, pogotovo ne subotom. Zašto bi gospodin sačekao 2 - 3 dana da se uradi kao po dogovoru, kada može da ostavi negativnu ocenu i ne uradi reklamaciju već zadrži proizvod koji ne želi?

Audio > Zvučnici | Bluetooth zvučnici

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

U oglasu pise reprodukcija muzike od 12 do 15 sati, zvucnik je radio sat vremena i ugasio se, sa kablom koji sam dobio pokusao sam da ga napunim i nisam uspeo, svom srecom imao sam rezervni od kuce, kada dodje do 40% baterije zvucnik krene da pisti i ugasi se.
Gospodin umesto da zatraži reklamaciju, odmah ostavlja negativnu. Garanciju na ispravnost dobija svaki kupac kod nas, nema potrebe za instant negativnom ocenom.

Alati i oruđa > Aku alati

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Stigla je kopija srafilice Parksiide, a ne Parkside kao sto je na slici! Ne kupujte, osim ako zelite kopiju! Nikad vise nista od ovog prodavca!
Parkside fabrika ne postoji, kao ni Kzubr recimo... Rade se u Kini i na prodavcu je da li će dati recimo radnu garanciju. Gospođa očigledno nije upućena u takve stvari, pa je sama donela zaključak da je u pitanju kopija... Alat koji je jeftin i za kućnu upotrebu se ne kopira...

Dvorište i bašta > Alati i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Продали су ми црево које није растегљиво, и јако лошег квалитета. Другог дана је почело да цури на неколико места, а после пар недеља је скроз пукло. Нема гаранције ни рекламације. најгори квалитет црева, никако не купујте, зажалићете одмах.
Crevo je rastegljivo bilo 1 kroz 1. Što se kvaliteta tiče, proizvod je takav kakav je, do sada ni jedna žalba na kvalitet ovog proizvoda nije bila. Gospodin umesto da se javi odmah drugi dan i da rešimo, da mu zamenimo, javlja se kako i sam kaže posle PAR NEDELJA i zahteva reklamaciju. Radne garancije se mogu davati na električne uređaje, na ovakve ne.

Alati i oruđa > Električne brusilice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dobio sam brusilicu koja nije bila na slici u oglasu !
Poslata je brusilica koja je naručena. Ocena nema veze s vezom.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Enterijer

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Veoma neozbilian korisnik! Ocena za saradnju cista 1-ca. Paket salju danima, i nemaju obzira da jave da paket nije poslat. I kada posaljete poruku da li je paket poslat . .. njihov odgovor je " kolega je pogresio( ko radi taj i gresi)"
Čim je pitao da li je paket poslat, odgovoreno je u roku od par minuta da nije. Neće da mu se šalje sutradan, u redu. Da bi kasnije nazvao da kaže da bi ipak hteo da mu pošaljemo. Zbog čega onda daje negativnu ocenu ne znam... Ima nas raznih, al ovakvi su sa posebnom dijagnozom.

Kompjuteri | Desktop > Mining rigovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Na oglasu okacio sliku ispravnog riga a kada sam otisao kod njega jedna karta nije odgovarala opisu i slici sa oglasa, kada sam ga pitao zasto mi za to nije rekao kaze "zaboravio". .. . Obecao da ce poslati originalni deo ali to dan danas nije ucinio posle vise obecavanja, a sada se i nejavlja. .. .
Sve je bilo kao iz opisa oglasa, kada je dosao krenuo je da pametuje kako deo po deo crkava i kako ne valja, zatim je krenuo da se cigani i da spusta cenu i da govori kako je ono sto sam prodavao neispravno, niko ga nije terao da kupuje, dao je pare i odneo ispravan uređaj pa je poceo da davi preko poruka i kp-a za neki ventilator koji nema veze sa vezom, sto dalje od ovakvih clanova koji dolaze pa pametuju kako su najpametniji i znaju sve a u stvari blage veze nemaju, te je na sve to uvalio lažnih 50e cime mi je napravio problem u menjacnici pa posle toga dao negativnu ocenu, e moj kp admin timu, stidite se ovakvih clanova pa i sami sebe, toliko od mene
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.