WORLD MUSIC-HI FI PRODUCT

Novi Sad

Član od: 27.09.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio > Risiveri | Surround

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac mi je prodao ne ispravan risiver verovatno je to i znao samo sto je to vesto sakrio i kada sam mu posle dolazka kuci i posle sat vremena dok se uredjaj aklimatizovao prijavio da ima problem samo nesto muti i izvlaci se imam snimak da je radilo i ovo ono nema veze neisplati mi se vozikati i ubedjivati . Svaki uredjaj od ovog prodavca treba dobro ispitati pre kupovine ovako sam bacio 70 eura bez veze .
Pošto ima toliko pozitivnih ocene a služi se lazima.prvi put da sam naišao na takvog kupca.koji je koristio to što nije uspeo da proba kod mene pojačalo.te slušao je 1 vremena muziku da proba.te došlo do pucanje na zvučnika.te posle nema zvuk .priče složene.imam snimak gde sam snimio kako radi i koje šaljem vreme i koji dan i sati.da bi imao zbog sebe dokaz.Ljudski sam 3 puta naglasio da dodje i vrati kada je kao servisir probao pa ne radi a kod mene radi.i da uzme pare ali da vrati kako sam i dao. Da nije laž doneo bi nego još javi da je skroz neispravan šta je mnogi.mnogo.zbog čega nezna.savetujem svima da snimite šta god dappredajete.da nebudete izmanipulisanim kao moj slučaj.OPREZ I AKO IMA NEKI ČLAN GOMILU POZITIVNIH NIJE UVEK ISKRENO ZA DALJNEG A STO ME OCENI SE VIDI KAKVE LJUDI IMA...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.