Wu-Shu Prodaja

Bačka Topola

Član od: 02.04.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Matične ploče

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao je drugu plocu, nije poslao ssd. Tokom razgovora se pravi lud, kao ne zna o cemu pricam
laze!izbegavajte ga po svaku cenu.ssd sam poslao imam i papir za dokaz.jos preti preko telefona fizicki. nista nije pitao kakva je maticna ploca a serviser je slikao pogresnu kutiju.nije se cak ni javio za dogovor samo dao negativnu ocenu.na telefonu me nazvao prevarantom i vredjao.

Kompjuteri | Desktop > Polukonfiguracije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupac kasni sa slanje, ne postuje dogov nije poslato sce sto je dogovoreno, a zatim kada je stiglo kada sam mu rekao da fali 1 deo on rece nema veze pisalji nazad to imam ja drugog kuoca za vece pare. A ja sam se mucio da otpakujem paket da ga spakujem u kuciste i da podignem sistem. I on sve to misli da ce da bude za dzabe, naravno da nece bjti, sramota za clana sa ovoliko ocena da se bruka. takvo je vreme doslo da se sada vise ni ovolikim ocenama ne moze da se veruje
Kao prvo: imao sam virus i temperaturu i Mr.No je bio obavesten!komsija vala nece da trckara sa mojim paketom.smesno. U poruci se jasno izrazio za maticnu,ram.i procesor za 5000 rsd.Testirao komponente a kao falilo 1 deo po njemu a nije me obavestio sto je opet smesno!Podigao sistem a kao fali 1 deo.trazio jos ssd sto bi mu i poklonio da mi nije dao negativnu ocenu.Paket sam mu poslao bez otkupnine kao da testira.posle je pretio da cak nece da mi vrati robu!srecom sredstvom kp poslao nazad robu.To je osoba koji bi gulio vas za dinar.ja radim sa mnogo vecim parama a ovo bi samo bilo dzeparac za decu.Moj savet:Nemojte mu slati nista bez otkupnine jer je veliki muckaros i svercer!I nikome ne saljite svoju robu bez otkupnine.Lekcija naucena.Sramota za kupca!Pozdrav svim postenim trgovcima.

Konzole i igrice > Igrice za PC

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

uplatim 2.000 din za battlefield 3, kazem kad cu da uplatim, i da se cujemo uvece na skype da mi da key. .. .e tada je covek poceo da muti, da me zapitkuje i tutka druge igre, a rekao sam 100 x da mi samo treba battlefield 3 premium, onda mi je rekao da nema, ali ima nalog sa jos 4 igre pored battlefielda na sta sam i pristao, dao mi je e mail i password or origin naloga(necijeg) predpostavljam da sam dobio hakovan nalog. e mail adresu mi nije dao iako sam mu trazio dosta puta tako da sam imao polovican pristup, igrao sam i koristio nalog mozda manje od nedelju dana a onda je neko promenio pasword i ja sam dobio sipak. .. posle mi je rekao kako mi je pomenuo da ne cackam nista na nalogu, naravno da nisam, a niti sam mogao jer nisam imao e mail adresu sa kojom je povezan nalog.
kupac je uporno pokusavao preko skyp da promeni email.(rec je o accountu a ne o keyu).cak je i trazio password za email accounta.email na originu se ne menja niti se moze menjati.osim toga garancija za accountove i nema kao za keyeve samo u vreme kupovine.account je radio 4 meseca bez problema.da se kupac kulturno ophodio bilo bi mu zamenjen account ili povratak monetarije.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.