Wwww

Beograd

Član od: 23.07.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Muška > Patike

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kao po dogovoru poslat paket, clan se ne javlja i nije hteo da preuzme paket koji mi se vratio s duplom postarinom, ne preporucujem nikakvu saradnju, sto dalje zaobici ovog clana! !
Paket nije poslat po dogovoru prodavac tvrdi da je poslat u subotu posle 17h a poslat je u ponedeljak u 14.35 iako je prodavcu javljeno u nedelju da ne salje. Odbija da posalje potvrdu i slanju i iz tog razloga nisam hteo da podignem paket ni pod pretnjom.

Kompjuteri | Desktop > Matične ploče

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Korisnika sam dva puta pitao da li je ploca ispravna , oba puta je reko da je stavio u ssd i ram i da podize widnows , ali kad sam ja to isto uradio kuci , ploca ne da je znake zivota( ne ispravna) korisnik trvdri idalje da je ispravna i ne zeli povrat . Ne preporucujem saradnju Trebao sam i ja pogledai negativne ocene pre saranje , kao sto se vidi da je korisnik vec prodavao ne ispravne stvari.
Ne odgovaram za nesrećnu ugradnju.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Lik naveo u oglas da je telefon potpuno ispravan i da radi ok medjutim nije onakav kako je naveo u oglas, jedva radi mreza (Gubi signal mreze) nikako ne radi internet na wifi radi ok, Sta reci ovakve clanove kp treba blokirati zauvek.
Postovani Tel je oglasen u kategoriji neispravno osteceno, licno je preuzet uredjaj i testiran od strane kupca, sva pitanja smo razjasnilo putem kp poruka. Molim administratore da poniste negativnu ocenu jer je apsolutno neopravdana.

Usluge | Zdravstvo > Nega starih i bolesnih

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Najgore iskustvo moguce. Veselin je porucio robu i odbio je da preuzme posiljku tvrdeci da se radi o nesporazumu tj. netacnom oglasavanju sa moje strane. Konkretno u pitanju su N95 maske sa aktivnim ugljem placene 870 dinara u apoteci. Iste su se oglasavale po ceni 600 dinara komad sto je popust od 31% po komadu i to na nesto sto je novo i zapakovano. Imenovani je smatrao da (zato sto je bilo napisano u zagradi da imam 7 kom na stanju) da se svih 7 maski prodaje za 600 dinara sto izadje po maski 85 dinara komad, tj. popust od neverovatnih 90% od kupovne cene po 1 komadu - neverovatno Shvatam da moze doci do nesporazuma, ali postupci Veselina nakon toga su bili uvreda za uvredom: 1. Kaze da je nesporazum, ok. Kako da resimo. Kaze Veselin uzece samo 2 maske za 1000 dinara. Nema problema, posto zivim u Arandjelovcu i prolazim kroz Mladenovac ponudim se da mu donesem sto se isti i slozio - isto nije ispostovao nego se pravio kao da nije napravio ni taj dogovor. 2. Kaze preuzece posiljku, ali da mu ja posaljem pare za otkup. (ja da mu posaljem pare za moju posiljku - znam neverovatno). 3. Kaze nece posiljku, ali nije odmah rekao kuriru da se vrati, nego je ostavio da stoji 5 radnih dana. Zasto bi se on mucio. 4. Platice troskove posiljke, pa platice pola posiljke, *(naravno nista od toga) a na kraju jednostavno je poceo da iznosi lazi i uvrede poput sledecih: - ti si obrisao oglas da sakrijes sta je pisalo. Objasnim da sam obrisao kad sam poslao posiljku i javio broj posiljke jer sam smatrao da je roba prodata. - ko je lud da plati 5000 dinara za maske - ko je lud da kupuje maske, korona prolazi - Hr jezik ne znam da li razumete (kaze to mu tastatura ne radi) Telefonom sta kaze i u porukama na kp su dve razlicite stvari. Tu najvise pazite. Isti dijalog vodi na duzinu, a ne logicki i cilj mu je da izmori sagovornika. Veselina ne preporucujem i ne verujte mu sta napise u odgovoru. Oprez. ..
Postovani Kakao su bile Vandredne okopnosti ne secam se ni sta se desilo. Izvinjavam se ako je doslo do nekog nesporazuma.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.