X T D

Čačak

Član od: 31.10.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Asesoari > Muškarci | Torbe

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Pazite se saradnje sa istim. Ne prihvata reklamaciju. Na samom predmetu krije tacno stanje i kroz opis i kroz fotografije. Salje djubre iz kontejnera i vadi se glupim objasnjenjima. Izbegavati ili budite veoma oprezni
Redakcija treba da reaguje po pitanju svake negativne ocene !! Znaci da vi imate uvid u poruke izmedju clanova,uvid u slike i opis predmeta. Treba sankcionisati svakoga ! Kupac nezadovoljan predmetom koi je kupljen pre 10 godina sto pise u oglasu ? Argumete nema, sem da je iz kontejnera ! Ok. Reklamacija ?? Izmisljena,rucka na torbi nevalja !? Dogovor !!?? Ispostovan !! Cekam ga da doje,kazem dodji kad god hoces i koje vreme hoces ili da posaljem? Da je tako sto bih ga cekao da dodje kod mene da uzme licno?? Na kraju preko vibera PRETNJE. Kako ce sad reakcija KP a da reaguje na moj odgovor jer trazim da mi izbrisu negativnu ocenu jer ne postoi nikakva osnova za nju ! Zelim odgovor od redakcije jer ima uvid u sve .
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.