Xtreme Service

Čačak

Član od: 18.01.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio > Apple iPod

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao mi je predmet potpuno neupotrebljiv, kada sam obavestio prodavca, on je rekao ovako: “Slušaj druže ja pare ne mogu da vratim, poslao sam ispravno, a ti kažeš da nije, oceni negativno ako kažeš da je tako, prodaj dalje, popravi, toliko od mene. ” Zbog ovakvog ponašanja sledi negativna ocena.
Predmet je kao i svaki drugi iz mojih oglasa bio kao u opisu, ispravan, sa usb kablom, dobro upakovan i poslat pouzecem, sve ostalo od momenta preuzimanja clana nije u mom domenu, ovakve clanove izbegavati u sirokom luku, zbog neistina ili njihove nesposobnosti i neodgovornosti u smislu robe koju su primili, nakon ovoliko pozitivnih poslovanja bez ikakvih problema, nasao se pametnjakovic koji ce iz svog hira ili neznanja da da negativnu ocenu , eto cisto da bi narusio moj ugled na sajtu, naravno nisam bio kao on i nisam ga ocenio negativno, iPod 20GB je besprekorno ispravan i prodavao sam ga kao takvog, naravno da nisam zeleo da mi vrati predmet prodaje, jer je u potpunosti ispravan kao sto je i sam naveo u opisu negativne ocene. Ne znam sta je radio i da li je sam pokvario uredjaj, ili mu se jednostavno ne svidja ili opet neki drugi razlog pa je zeloeo da uzme novac nazad, eto to je razlog zbog koga nisam hteo da mi vrati uredjaj, skidam svu odgovornost sa sebe, jer sam i sa njim kao i sa ostalim clanovima poslovao maksimalno korektno sa moje strane. Njemu nek je na sitnu dusu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.