XxX

Leskovac

Član od: 22.02.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poštovani korisnici KP radio sam zamenu sa Miroslavom, dao sam nov telefon Samsung A51 u zameni za Samsung note 10 plus za koji je receno da je kao nov bez tackice i slicno, isti dan je prebacen novac, telefon je poslat sutradan, nakon i stizanja mog telefona kod njega objavljuje sliku kako prodaje moju futrolu a navodno telefon nije poslao nije tu vec ce poslati zena, nakon 5 dana stize telefon ciji je ekran nacisto isparan znaci sa preko 6 ogrebotina (posedujem sve slike kao i slike razgovora) trazim da vratim telefon on meni telefon i novac, medjutim naravno od toga nema nista, uz telefon koji je kao nov ne dobijam od opreme ni slusalice niti punjac orginalni vec neki zamenski kabal koji veze nema sa paketom opreme, trazim mu ili da uplati novac da kupim opremu kako bi mogao da koristim telefon ili da posalje opremu, izvinjava mi se opet je zena poslala pogresno i nakon 15 dana ja ni traga ni glasa od opreme niti od njega. Znaci dobijam telefon gde moram da menjam staklo u najmanju ruku kako bi mogao da koristim. Sramota. Druze ovo je dno dna a ja tebi zelim da se osetis isto bar "nekad" kao ja sad.

Motocikli | Oprema i delovi > Odeća

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Izbegavajte saradnju sa korisnikom. Narucio moto pantalone, kao nove-nekoriscene, sa svim protektorima a dobio ostecene bez protektora na kukovima iako imaju dzepove za iste. Culi se i obecao da ce da posalje protektore o njegovom trosku a zatim me blokirao i ne javlja se na tel. Zbog ovakvih je kupovina na nevidjeno uvek rizik. Za izbegavanje u sirokom luku.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.