Xyse

Senta

Član od: 05.10.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Xiaomi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Stigao je Xiaomi telefon sa izgrebanim ekranom i kamerom, što je ok s obzirom na malo nižu cenu, ali trebao je napomenuti u oglasu. Takođe, u oglasu je pisalo da uz telefon stiže i njegov punjač (brzi), a stigao je neki stari huaweiev. Ne preporučujem!

Obuća | Muška > Patike

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Clan je porucio patike i naglasio da mu stignu do 19h posto radi do 16h (sto sam i uradio, otisao do poste i stavio do 19h da stignu) misleci da zna kako funkcionisu kurirske sluzbe sa 37 pozitivnih ocena. Kurir ga zvao izmedju 10-11h, clan je rekao je da radi do 16h i na tome je ostalo, rekao je da ce videti sa komsijom da preuzme, naravno nista i od toga. Kad je vec takva situacija, onda se ostave pare nekom drugom i taj neko preuzme za vas. Paket se vratio posle 10+ dana i ja sad placam duplu postarinu zbog neodgovornosti ovog clana. Posle nekog vremena je blokira KP poruke, nisam mogao da mu odgovorim na njegovu poruku. .. Mislio sam da se ovo ne desava sa clanovima koji imaju 30 i vise pozitivnih ocena, ali eto desava se.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.