Yubi

Novi Pazar

Član od: 11.01.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Majice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ništa bukvalno. Dogovorili smo se sta porucujem rekao je bice poslato. Od tada nije ni odgovarao na poruke niti ništa poslao.

Odeća | Muška > Duksevi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Trazio sam jordan duks m velicinu. On mi je poslao nike i vecu velicinu. Nista nije ispostovao samo je brzo stigla. I sta ja sad da radim sa vecom duksericom ? da opet dajem 2500din ? Stvarno ne znam sta da radim ?
Postovani, razloga za negativnu nije bilo. Da mogu u prilogu bi vam stavio sliku dopisivanja a ovako je bilo (citiram) "Ne znam koji je bolji duks,nike ili ovaj jordan ?meni se vise svidja nike." i samo ste poslali adresu. A ja sam vam se ponudio za zamenu u mojem trosku, vi ste odbili. Ako treba da vratite duks, ja bi vama vratio novac. Ova ocena ipak nije skladna, nije uredu. Da vam nisam ponudio zamenu pa da bude negativna TO BI BILO OK, ali nudio sam istog momenta da vratite. A velicina je M, vasem profilu imaju pristup deca, stoga vi imate 3 negativne ocena, uskoro i vise. Ne zamerite meni, ali ova ocena nije uredu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.