Yugioh

Sombor

Član od: 22.05.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kolekcionarstvo > Sličice i albumi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Iskrena (ne) preporuka za ovog clana. Dogovorili smo se za 100 original yugioh karata. Kada mi je stigao paket unutra je verovali ili ne bio obican KARTON. Bacio sam samo novac. ..
ovaj clan, i clan Danijel... jedine dve negativne dobio zato što nisam hteo da postavim još slika o predmetu, naknadno na one što već jesam ocene mi ove ne znače ništa pošto je ovaj sajt smešan možemo deliti negativne ocene naokol, i onako to niko neće sprečiti... plus, na jednu odgovorenu poruku članovi već mogu da daju ocene...

Kolekcionarstvo > Papirni novac | Srbija i ex YU

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Coveku sam poslao po dogovoru Iracke dinare kao vrednosno pismo, posle 3 ili vec 4 nedelje neznam ni ja vise nije izvrsio uplatu, kontaktirao sam ga par puta na sta je on odgovarao u kratkim crtama, inace to su dobro poznati parametri. .. kada malo bolje razmislim neznam ni odakle mu 55 pozitivnih ocena. ..
Ovo se nije dogodilo... Imam samo jedan komentar da ovo: - Nikada nemojte imati posla sa ljudima, bezobrazluku nema kraja...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.