Z1vanov1c

Lazarevac

Član od: 29.06.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam od coveka s7 egde sa polupanim staklom, displej je imao jednu liniju zelenu gore, kaze sve ostalo radi. Nazovem coveka pitam ga jel sigurno samo to kaze da, posalje mi telefon u obicnom kartonu nekom ( zastita 0 bodova) upalim telefon i vidim citav displej zelen , pitam ga sta je ovo kaze kod mene je radio mozda se prilikom transporta ostetio. .. . Sramota stvarno, pazite kada trgujete sa covekom.
Jasno je navedeno u oglasu da je displej ostecen i napisano. Detaljno slikano stanje telefona i slike postavljene na oglas,cak su i njemu prosledjene dodatne slike. Telefon je u takvom stanju prodat za 100e,cak je i cena bila u skladu sa stanjem telefona. Pored svega toga ponudio sam mu da mu vratim pare da mi vrati telefon,nije hteo vec me je ucenjivao da mu uplatim 5000 na racun. Cak ga je isti dan iybacio na oglase po ceni od 120e i slikama na svom oglasu potvrdio da je dobio telefon kao sa mojih slika. Apsolutno ocena nije na mestu. Ovakve clanove treba da je sramota.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.