Zaklina

Kruševac

Član od: 17.02.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Uređenje kuće > Porcelan i kristal

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Prvo cekanje da se predmet posalje (sa dva oglasa), Procedura od 27.06-2019 do 03.07.2019 Pa onda odlaganje i cekanje jos jedan dan zbog suncanice prodavca. Pa predmet stigne razbijen (1) i okrnjen (2). Po prijemu sam pre otpakivanja rekao sebi bice dobro ako se ovde nista nije slomilo. Upakovano u jednu kutiju od patika i ukupno 5 listova papira i 9 papirnih salveta.
Ne mogu da verujem,sta ovaj bahati covek pise...case su sve lepo spakovane sa puno papira i kesa ,obezbedjene u kutiji maxsimalno...napisano na kutiji lomljivo...ja nisam kriva sto se u prevozu casa polomila...i pored toga,bilo mi je zao,pa sam mu ponudila druge case ,koje ne bi platio.. Nije hteo,a to je vec njegov problem,jer sam ja htela da mu nadoknadim polomljeno...paket mu je poslat dva dana posle dogovora,i to nije kasno,jer je obavesten zbog cega tada saljem...on se zirio negde i zbog svoje zurbe ,svalio svu krivicu na mene...jako bezobrazno,jer sam ja ispala covek,ponudivsi mu druge case gratis...!

Kolekcionarstvo > Militarija | Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospođa je uzela sebi za pravo da sama odredi visinu otkupa bez ikakvog dogovora te da na silu proda još jedan predmet "po nižoj ceni a vredi više". Ako prihvati poništenje trgovine i vrati novac uklonićemo negativnu ocenu. Upozorenje svima da ne sarađuju sa ovim članom.
Gospodin koristi svoj polozaj na poslu,preteci mi stalno..apsolutno nista nisam kriva u ovom dijalogu i kupoprodaji,ali,i pored toga istice svoj polozaj na poslu,citiram..."pogledaj dobro sta prodajem,pa ce ti biti jasno gde radim"...to je zastrasivanje prodavca,nicim izazvano...ja od ovoga zivim..decu hranim i vaspitavam..i zahvaljujem se puno sajtu Kp,sto nam je dozvolila da zaradimo ,ali sve na posten nacin!Sve gire upuceno meni,netacno je!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.