Zare

Beograd

Član od: 23.03.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Monitori

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Bicu prvi koji dajem negativnu ocenu ovom clanu, zapravo gospodin je jako fin i tu nemam reci. Dogovorili smo se, preuzeo sam monitor ali ni jednog trenutka mi nije nagovestio da dugmici za podesavanje ne rade, nisu u funkciji i ako sam ga pitao da li je nesto skriveno odgovorio je ne, sve je ispravno s tim sto slika nije vise 'bljastava' heto je da kaze verovatno kako su neonke oslabele, zapravo neonke se proziru i sareni se slika, no dobro podnosljivo. Ne verujem da je prevarant ali mogao je ostati bar do kraja iskren i korektan. No, u slucaju da nesto ne valja citiram, ima 24'incni monitor za koji bi recimo trebao da doplatim 10e, ja da sam hteo skuplji ne bih pitao za jeftiniji. moje iskustvo licno sa ovim clanom je ovakvo iako smatram da je gospodin jako fin i dalje imam misljenje da nije prevarant ali takodje da nije ni iskren. Svako dobro Zare, lep pozdrav!
Da tacno je.Napravio sam propust,ali sam izasao u susret clanu da to popravim.Cak sam mu predlozio i da mu vratim novac,a on meni monitor.Isto tako predpostavljajuci mozda da bi moglo da dodje do neke reklamacije nagovestio sam clanu da slika nije bas kao kod novih monitora.Za dugmice na monitoru sam mu objasnio da su radili kada sam zadnji put koristio monitor.Cak sam i spustio prvobitnu cenu i dao gratis kablove,koji nisu bili u ponudi sa monitorom.Na sve moje ponude on je uporno insistirao da mi da negativnu,govoreci kako nisam bio iskren i kako navodno nerade dugmici na monitoru kao da mu je samo to bio cilj,a ne da nadjemo zajednicki dogovor.Na kraju krajeva ako mu nije odgovarao monitor mogao je da mi ga vrati.Pogledajye samo njegov komentar na moju negativnu ocenu i sve ce vam biti jasno.Pored svega i ja njemu zelim sve najbolje,kao sto je i on meni pozeleo.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.