Zarko

Beograd | Batajnica

Član od: 09.06.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Monitori

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodao mi je monitor sa pokvarenim prekidačem za paljenje i nagnječenjem gornjeg zadnjeg ugla što nije bilo vidljivo na fotografijama i rekao mi je da je moj drug preuzeo monitor i ne može da mi vrati pare. Znači kurir je kriv? ! U oglasu je pisalo ispravan i kad sam ga zvao pitao sam je li servisiran, menjane lampe i td, rekao je da je sve u redu. Prećutao je za prekidač. Kad sam ga tražio pare nazad poslao mi je 10€ za servis. Međutim u servisu su mi rekli da je nepopravljivo i da je već otvaran, pokidani su zapinjači na prednjem ramu . Plastika od prekidača je toliko tanka da i ne može da se popravi, a prekidač je deo prednjeg rama. Uglavnom je znao o čemu se radi pošto je mom drugu rekao da ne zna kako se gasi i imam svu prepisku s njim. Taj monitor ima tendenciju da se zaglupi prilikom brzog menjanja izvora slike, meni treba da prebacujem sa video composite na dvi i potrebno je da se tada ugasi i upali na prekidač. Sad moram da izvlačim kabel iz struje.
Prilikom preuzimanja,posto je licno preuzeo gledo je sta uzima nije nista bilo skriveno ja nisam diro monitor sve sto je tada bilo neispravno kako navodi mogo je jednostavno da neuzme ali na svoju odgovornost je uzeo ja neznam sta treba da radim,kada nesto kupuje potrebno je da vidi ako mu ne odgovara neuzima a ne posle da se zali da mu ne odgovara,za nagnjecenje sto navodi da ima sta je gledo posto je bio kod mene licno,preuzeo reko da mu odgovara platio ja sam reko za dugme da neznam sta mu je posto nisam nista diro tako je donet iz danske ja ne popravljam samo prodajem poslo sam nazad 1150 din ako je moguce da popravi to dugme iako to nisam trebo posto je gledo sta uzima ali nekom nista nemoze da pomogne da sam mu prodo nov naso bi neku manu kada bi stigo kuci to govori kakav je covek.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.