Zarko

Leskovac

Član od: 10.03.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Alati i oruđa > Električne bušilice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Negativna. .. zasto? Eve malo opsirnijeg komentara. .. uz izvinjenje svima kojim cu oduzeti dragoceno vreme. Sa prodavcem sam nakon sto sam spazio predmet prodaje (metabo busilicu) razmenio tri poruke preko KP (cuvam poruke). Naime, putem poruka sam se sa prodavcem dogovorio da mogu u toku sutrasnjeg dana da pogledam predmet prodaje (jer sam iz Vlasotinca). Pre samog polaska prema prodavcu, kontaktirao sam ga i upitao kako cemo. .mogu li da dodjem do njega. Na to mi je odgovoreno da je za desetak minuta kod kuce i da mogu da dodjem. .. Za dvadesetak minuta sam u selu kod prodavca bio ispred benzinske pumpe "Knez Petrol". .. opet sam kontaktirao prodavca, kako bi izasao ispred kuce, radi lakseg pronalazenja. E sad. .. na moje pitanje dobio sam izvinjenje i objasnjenje da je busilicu prodao ćale a da o tome on nije imao pojma. .. na sve ovo prodavcu sam odgovorio "pa dooobro, sta je tu je" i krenuo nazad prema kući. Misljenja sam da je o sve navedenom mogao i ranije da mi kaze. .. mislim pre polaska. .. al ajd`. Na osnovu svega napred navedenog nadam se da svatate moj gnev. .. samo zelim da skrenem paznju i da upozorim sve korektne buduće kupce. Nije neki novac u pitanju ali razmislite kako bi tek bilo da su u pitanju neke veće pare. .. ?! Jos jednom moje izvinjnje citaocu za oduzeto mu vreme.
Izvinjavam se svim kupcima,musterijama zbog ovakve gluposti,mislim da ja u ovom slucaju, nikog nisam prevario,niti sam uzeo novac,ja sam samo rekao da je busilica prodata u medjuvremenu,jer ja taj dan nisam bio ceo dan kuci,ali ima zlobne ljude koji nemaju sta da rade,pa te ljagaju na bilo kakav nacin,mislim da su sve reci vise suvisne,pozdrav za moje kupce.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.