Zavese

Beograd

Član od: 27.10.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Uređenje kuće > Zavese i roletne

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Umesto tri zavese gospodin posalje dve i to posalje krace nego sto smo se dogovorili. Ja precutim i kazem mu da posalje ostatak sto nije poslao. .. naravno i ja da platim tu zavese sto nije poslao i jos postarinu. Ja na to pristanem. Stigne mi i ta zavesa ali jos kraca od predhodnih. Njegov izgovor je bio, da je bolestan da ne cita poruke itd. .. itd. Naravno on je to sve naplatio po ful ceni, po onim merama po kojim smo se dogovorili i koje su trebale da budu. NEGATIVNO KAO VRATA od mene
U svakom poslu se desi greska pa eto i kod mene se desila i potrudio sam se odma da je ispravim ... postarina se gospodine placa kao sto je i svi placaju pa tako i vi a naravno za to sto je bilo dogovoreno dobili ste umanjenu i cenu za otkup za to sto je bilo manje i sirine, tako da sam ti naplatio po full ceni onda bi to bilo vise, uostalom poruke ne citam jer se trudim da komuniciram preko vibera i putem poziva ...(po tvome covek ne sme ni da se prehladi ) a da si pozvao javio bi se kao i svima ostalima do sad .. tvoju negativnu kao vrata mi je bas drago sto si je postavio jer sam shvatio da u ovom moru pozitivnih ocena postalo je dosadno i da nisam savrsen ali se trudim da svaka musterija bude zadovoljna tako da hvala drug makar znam da nisam savrsen sto nisam procitao prvi put da zelis tri zavese iako sam hteo kao covek da se iskupim i popravim stvar a za sve ostale ljude koji gledaju ovo slobodno pogledajte ostale pozitivne ocene pa utvrdite da li sam prevarant ko smatra da jesam super hvala od mene toliko ..
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.