Zdravko Filipović

Beograd | Novi Bg.

Član od: 10.09.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bicikli > Gradski

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Zdravko se nije pojavio na dogovorenom mestu u zakazano vreme. Još jedan slučaj neodgovornog ponašanja gde kupac predlaže cenu i prisataje na susret radi kupovine, a onda se ne pojavi i ne pozove da objasni razloge nedolaska. Isključuje telefon, nedostupan je za sve, a naročito za samoga sebe! Ovo treba žestoko sankcionisati, ISKLJUČITI ! !!
Svašta...Ja sam ponudio 8500din što se može videti kroz naš razgovor putem poruka,zatim čovek sam sa sobom verovatno pošto ja nisam pristao zaključuje da smo se dogovorili za 9000????Čujemo se telefonom pošto smo komšije pa razmišljam da mi je praktičnije da kupim bicikl na Novom Beogradu nego negde dalje jer nemam auto.Gospodin ne pristaje da spusti cenu pod izgovorom da je više puta snižavao i ja mu govorim da ću da razmislim pa ću ga zvati!!!Smatram da za svoj novac imam pravo da kupim šta ja hoću i za koliko ja hoću.Čovek me je potom više puta uznemiravao putem poruka i poziva pokušavajući na silu da mi proda bicikl verovatno ili čta već...Veoma navalentan prodavac, ja razumem da svima nama nekad hitno treba novac ali ovako se ponašati je žalosno.Veliko razočaranje u ovog člana...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.