Zdravko

Krupanj

Član od: 10.04.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ocena -00000 za ovog prodavca. U oglasu naveo da telefon ne reaguje na punjac i da se nista ne desava kada se postavi na isti. Cim sam ga stavio da se puni pojavila se zeleno zatamnjena pozadina na ekranu i ekran treperi[neupotrebljiv] je. Član za izbegavanje.

Motocikli > Pocket bike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Ocena 000000000000000 Motor u oglasu opisan kao nov a on je teska krsina koja je pokupljena preko za dz. Uzeo na rec da je motor dobar da dete moze da vozi on sve upropasten sto prodavac nije naveo. . Znacii ne preporucujem saradnju zaobilazite coveka maximalno! !! !! !!

Elektro i rasveta > Agregati

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

kupljeni predmet ne odrgovara opisu iz oglasa. .. .

Bela tehnika i kućni aparati > Aparati za kafu

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Уређај није компетентан као што је тврдио продавац. После пошиљке не одговара на поруке. Не препоручујем сарадњу са овим чланом.

Automobili > Prikolice

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam prikolicu za koju je bila nepotpuna dokumentacija, prodavac mi je nakon oko dve nedelje dostavio dokumentaciju potrebnu za registraciju, ali preko treceg lica kojem sam morao platiti dodatnih 3500 dinara, za koje je prodavac obecao da ce refundirati, podsecao sam ga nekoliko puta, ali bezuspesno, ni posle mesec dana mi nije uplatio. Ne preostaje mi nista drugo nego da ocenim saradnju kakva ona i jeste bila.
Doticni gospodin je menjao negativnu ocenu za 3.500 rsd pored moje dobre volje da se prikolica registruje legalnim putem i da ispostujem dogovor tako mi uzvrati prikolicu sam prodao u cenu vise nego korektnu uredno odjavio napravio ugovor o poklonu i pored svega dot.gospodin daje negativnu ocenu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.