Zdravko

Zrenjanin

Član od: 07.03.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Muzika i instrumenti > Klavijature

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Pitanje dali pase Prerada iz korga pa 1 x u korg pa 3 x muzikant da pase . ali dimezije duzibe 85 su tacne ali unutar ne pase . i nemogu da zatvorim. .moj oklop i nemoze da se ucvrsti jednostavno bez i jednog sarafa i drzaca . .jel nemoze se ucvrstit nema zasto tako da mi je lepo prodao i to skupo. . Zahvalijo sam se sto me je ucinijo ne sretnim
Gospodin me je pitao za dužinu prerade,ja sam mu javio i on mi je odgovorio da dužina odgovara. Posle izvesnog vremena mi javlja da je nosio kod majstora da je ugradi i da nije uspeo jer prerada ne može da se uklopi (malo je višlja) u oklop od PA- 3X. Ja nisam majstor za ugradnju prerada i nisam mogao da znam kolika je dubina prostora u oklopu od PA 3X i da li će odgovarati. Za komunikaciju i ispoštovan dogovor gospodin je napisao MOŽE BOLJE a zaboravio je da me je molio da ne prodajem preradu, da će je kupiti čim bude skupio novac, bila je rezervisana za njega više od mesec dana (imao sam kupca da je prodam po istoj ceni) ali sam odbio da bih ispoštovao gospodina, cenu sam mu snizio za 20e. Usput me izvređa za poštarinu, ja sam mu rekao da je dostava možda 700-800 dinara, kad je pošiljka stigla, iz pošte mu pošalju poruku 3.200 dinara, međutim bila je greška, platio je svega 320 dinara...

Muzika i instrumenti > Ozvučenja

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogorimo se da platim kutije koliko ih prodavac i ceni 320e i da mi posalje i plati postarinu koja nije vise od 1000 dinara i naglasi mi da mu platim u protiv vrednosti u dinarima i kad sam ga danas kontaktirao na poruke sms nenodgovara, na poziv se ne javlja na kp. poruke neodgovara onda ga nazovem sa drugog broja javi se odmah na telefon i kaze nije vise ta cena nego 340e nemam reci .
Gospodin me je pozvao pre par dana za kutije čija je cena bila 340 eura a ja sam u opisu oglasa naveo i nižu cenu u narednih nekoliko dana od 320 eura i da ih ispod te cene ne prodajem, istina je da je prihvatio cenu ali je zahtevao da ja platim troškove dostave, ja sam mu rekao da ne pristajem na to ali on je nastavio sa ubeđivanjem i ja sam rekao da ćemo najverovatnije trgovati ali da se ipak čujemo u NEDELJU VEČE, međutim on je zvao popodne kada sam spavao i telefon je bio isključen, čim sam se probudio uključio sam telefon i posle kraćeg vremena javio sam se na poziv, gospodin me je pitao zašto ne odgovaram na sms i na poziv pa sam malo iznerviran nepotrebnom prozivkom s" njegove strane,( konačan dogovor je trebao da bude UVEČE A NE POPODNE kada spavam) i zbog cenkanjem "oko dostave" rekao mu da odustajem od prodaje pod njegovim uslovima i da vraćam cenu na 340e i da sam video na oglasu isti model kutija po ceni od 300e ako želi da ih kupi. Gospodin je naveo da komunikacija nije protekla dobro i da nije ispoštovan dogovor a ja mislim da je on doprineo tome. Sve navedeno je prava istina, imam i ja neke svoje principe, ja praštam ovu, (po meni ne zasluženu), negativnu ocenu gospodinu Goranu, verovatno je bio malo nestrpljiv ... i eto nastao je nepotreban problem.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.