zdravko

Leskovac

Član od: 21.01.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Motocikli | Oprema i delovi > Agregati

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Retko kad dajem negativne ocene ali moram ovom članu da dam negativnu ocenu iz razloga da upozorim druge korisnike ovog sajta. Poslao mi je neispravan deo, krivu radilicu koja vredi kao staro gvožđe na otpadu i naplatio mi 7200din. Kad mu je javljeno da radilica nije dobra, prihvatio je povrat iste ali paket nije preuzeo tako da mi se vratio i morao sam da platim duplu poštarinu. Posle je imao izgovor da je van zemlje i da će mi pare vratiti posle 89 dana, tako smo se dogovorili da mu vratim kad prođe tih 89dana. Prošlo je više od 4 meseca, čovek me ignoriše na kp poruke, naravno da ne misli da vrati novac, verovatno smatra da kad prođe neko vreme na kp nije moguće da dobije ocenu, to i jeste tačno ali ako pročita moju poruku i ne odgovori onda je moguće oceniti ga. Još jednom upozoravam sve korisnike da ne trguju sa ovim čovekom.
Druze ja prodajem delove bez pravo na reklamaciji, nije novo, radilica nije kriva, motor je bio u moje vlasnistvo i vozio, rasturen je zato sto nisam poseduvao papire, moje misljene da si ti mene hteo da predjes i da posaljes meni nazad tvoju radilicu, prodao sam skoro ceo motor ni jedan problem nisam imao svi zahvalni i sve ispravno.

Mobilni telefoni > Samsung

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

MORA SAM DAMU DAM NEGETIVNU OCENU JER NIJE HTEO DA PREUZME POSILKU NA POST ESPRES OD PETKA DO DANAS KAO DA NEMA NOVAC DA UPLATI DAJE TROSIO NEMOJTE SNIM DA TRGUJETE JER IMA DOBRE FORE
posiljka je stigla u ponedeljka, ispao zdravstveni problem,ja sam mu istog dana reko da sam nesto novca potrosio i da cu pokusam da se snadjem da bi preuzeo ili platim povratnu postarinu,nije mogo da ceka i vec sutra dan zvao da povrati posiljku,ostao si i bez postarinu vec kad si dao negativnu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.