Zeljko 064/347-5159

Beograd

Član od: 21.11.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Foto-aparati i kamere > Digitalni foto-aparati | Bridž

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Nažalost nerado činim ovakve stvari ali sam dužan i zbog drugih članova KP. Negativnu ocenu dajem zbog neprihvatanja reklamacije na kupljen fotoaparat.
nije tu bilo sta da se prihvati, aparat je bio odlican covek ga je kupio,koristio 10.dana a onda je odlucio da reklamira jer mu na velikom zumu slika nije naj jasnija. aparat ima 50x.opticki zum posle toga prelazi u digitalni ako slikate sa tolikim zumom aparat mora stajati na postolju zbog toga sto ruka nemoze biti dovoljno mirna. i naravno da je gospodin izrazio nezadovoljstvo odmah nakon sto je preuzeo i ispraobao aparat ja bih naravno prihvatio aparat nazad. svakako svi na ovom sajtu koji tu redovno trguju imaju slicna iskustva sa ljudima koji hoce da vrate kupljenu stvar jer jer toboze nije u redu, kada vam recimo vrate kupljeni lap top zbog kvara nekazu da su pre toga prosuli kafu po njemu, ili u mom slucaju vrate foto aparat a nekazu da im je ispao u na plocnik u medjuvremenu. i da neduzim ovo je svim prodavcima na KP-u. veoma poznato.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.